Kajak-kenusaink az aranyért lapátolnak

2012. augusztus 05. 12:17

Az 3-szoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán azt ígérte: ha négyesben győz, akkor törzshelyén mindenkit megvendégel. Vajda Attila pedig már csak barátja, Gyurta Dániel miatt is aranyat szeretne hazahozni.

2012. augusztus 05. 12:17

Az 3-szoros olimpiai aranyérmes, 5. olimpiáján szereplő Kammerer Zoltán azt ígérte: ha négyesben győz, akkor szolnoki törzshelyén mindenki a vendége lesz. A kajak-kenu csapat előfutamai hétfő délelőtt kezdődnek, elsőként Vajda Attila száll vízre. A címvédő sportoló elmondta: már csak barátja, Gyurta Dániel miatt is aranyat szeretne hazahozni. A 13 fős csapat Londontól 40 kilométerre, a pályához közeli szállodában lakik majd.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomtyi
2012. augusztus 05. 23:53
Kammerer kamuzik! 8 éve is ezt ígérte, de mikor odamentünk a kocsmájába, nem nagyon érdekelt ez itt senkit. Amúgy meg nyerjenek minél többet! Hajrá magyarok!
drieno
2012. augusztus 05. 15:54
én azért tartok tőle, hogy korántsem lesznek annyira eredményesek, amint azt korábban megszokhattuk a teljesítménysportokban tapasztalt irreális méretű előrelépések, mint amit az úszómezőnyben láthattuk (a német úszók pl sehol sem voltak, se a nők, se a férfiak, pedig sportorvoslásban nagyhatalomnak számítanak germánék), valószínűleg a kajak-kenuban is jelentkezni fognak, a teljesítményfokozás "tudományos" előrelépései valószínűleg érinteni fogják a mieinket - az egyéni csúcsok megjavítása is kevés lehet a mások ugrásszerű javulásához képest, amik valahogy mindig az olimpiára érnek be de ne legyen igazam!!! hajrá magyarok! akárhol végeznek a lányok, fiúk, szép lesz, sok szerencsét!
Honfi-fi
2012. augusztus 05. 14:02
Hajrá, lányok-fiúk! Ti vagytok a szívem csücskei. A kajak a legszebb sport a világon. Ezt mindenki tudja. Nagyon-nagyon bízom bennetek, és a lehető legjobb szereplés kívánom nektek. És ha lehet, kicsit Séra Mikibácsi emlékére is versenyezzetek, ő is megérdemli ott fennt.
Antigoné
2012. augusztus 05. 13:06
Hajrá, lányok-fiúk! Gyarapítsátok az aranyakat, de az ezüst meg a bronz is szép!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!