Gárdisták gyülekeztek Cegléden

2012. augusztus 20. 10:31

Több száz gárdista és szimpatizáns gyűlt össze vasárnap este Cegléd egyik mellékutcájában, a környékbeli romákat rendőrök zárták el előlük. Atrocitás nem történt.

2012. augusztus 20. 10:31

Az Új Magyar Gárda Mozgalom és a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, illetve szimpatizánsai gyülekeznek egy magánháznál a ceglédi Köztes utcában. Becslések szerint mintegy 400-an gyűltek össze vasárnap este a város külterületének néhány utcájában, többek között a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, illetve szimpatizánsai. A környék romák lakta házait mintegy 70-80 rendőr zárta el az összegyűltektől, atrocitás nem történt, az utcákban gyülekezők hajnali kettő körül szétszéledtek. Egyes tüntetők az MTI tudósítójának azt mondták, hétfőn folytatják demonstrációjukat.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) korábban közölte, hogy Cegléden és környékén fokozott rendőri jelenlét lesz a hosszú hétvégén, miután szombat este bejelentés érkezett a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy egy 20-30 főből álló csoport Cegléd belterületén, hangoskodással, félelemkeltő módon zavarja a helyiek nyugalmát. A bejelentést követően néhány percen belül megérkeztek a helyszínre a rendőrök, de már nem találták ott a bejelentésekben szereplő csoport tagjait. A Ceglédi Rendőrkapitányság jelentős erőkkel kezdte meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek során több személyt igazoltatott. Az eset kapcsán csoportos garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. augusztus 20. 20:56
http://www.hir24.hu/belfold/2012/08/20/rendori-keszultseg-cegleden/~~fokusz megy most is a banzáj
Obulus
2012. augusztus 20. 18:11
Azonnal betiltani a Gárdát és a a Jobbikot is!
Feyszáll
2012. augusztus 20. 16:44
Tényleg 80 millás Hummerral ment a hitgyülis Hegedűs Tamás és Gyöngyösi Márton a Kurultájra?
enes
2012. augusztus 20. 16:24
"...Akkor is ha megnézem a rabok etnikai összetételét a börtönben..." BTK módosítás Minden rabról fényképet kell közzétenni egy honlapon. Akkor lehetne statisztikát készíteni. Ezt el lehetn érni, csak akarni kellene. Olyan pótbüntetés jellege volna, mint eltiltás a közügyektől stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!