A TF felfüggesztett dékánja körlevélben magyarázkodik

2012. augusztus 09. 16:30

Tóth Miklós a főiskola oktatóinak küldött körlevélben a levelező és a nappali tagozat közötti követelménykülönbséggel magyarázza, hogy diplomaszerzés előtt tizenöt hiányzó jegyet írt be a kar három diákjának – írja az Index a birtokába került levélre hivatkozva.

2012. augusztus 09. 16:30

A dékánt és helyettesét a botrány kirobbanásakor felfüggesztették, és az Index értesülései szerint titoktartásra is kötelezték őket. Tóth Miklós felfüggesztett dékán ennek ellenére kollégáinak írt nyílt levelében így magyarázkodott: „A három hallgató nappali tagozatról jelentkezett át levelező tagozatra, de államvizsga előtt szembesült azzal, hogy néhány gyakorlati tantárgy teljesítése a nappali és a levelező tagozat nem átjárható volta miatt nem volt lehetséges”.

Mivel a hallgatók korábbi nappali tagozatos tanulmányaik alatt jelentősen nagyobb óraszámot hallgattak, mint az a levelezős diploma megszerzéséhez szükséges, Tóth méltányosságból beírta nekik a hiányzó jegyeket, amely döntését ma is vállalja – olvasható a levélben.

Az Index szerint a levél megerősíti korábbi értesüléseiket is, miszerint a diploma-ügy kirobbanása mögött egyetemi belső harcok állnak.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetahó
2012. augusztus 09. 19:02
Több mint egymillió forint értékben lopott ki alkatrészeket a kecskeméti Mercedes gyár egyik csoportvezetője. A rendőrök őrizetbe vették a 33 éves férfit, akiről a Deres.tv megtudta, hogy Gágyor Balázs, a kunszentmártoni Fidesz alelnöke, korábbi képviselőjelöltje. Ezt a média eddig elhallgatta.
tetahó
2012. augusztus 09. 18:10
A dékánhelyettes Szalma Lászlónak a felesége, Szőnyi Kinga (volt manöken) a mai napig erkölcsi leckét ad az ECHO TV-ben, a szaros!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!