A pécsi fogdában marad Bándy Kata gyilkosa

2012. augusztus 16. 08:42

Három hónappal meghosszabbította P. László előzetes letartóztatását a pécsi bíróság. A tettest elfogása óta már többször kihallgatták, hazugságvizsgálót is használtak és elmeorvos is látta már.

2012. augusztus 16. 08:42

A 26 éves P. László kihallgatását követően azonnal börtönbe fog kerülni, egy korábban elkövetett bűncselekmény miatt ugyanis már hónapok óta ülnie kellene. Bándy Kata július elején tűnt el Pécsen. Az ügyet várhatóan még az idén le tudják zárni, a bírósági tárgyalás tavasszal kezdődhet meg.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityesz74
2012. augusztus 16. 22:31
KÉNYSZERMUNKA HÚSZ ÉV!!! HA NEM DOLGOZIK SE ÉTEL, SE ITAL!!! EZ A FAJTA KÉT DOLOGTÓL FOSIK A LEGJOBBAN. A VERÉSTŐL, ÉS A MUNKÁTÓL!!
Secnir
2012. augusztus 16. 15:25
ööö... ...zavar az erőben: az előbb mintha itt lett volna egy komment, miszerint fogházbüntetést nem harmadolhatnak... 15:03-kor, smogger válaszolt durrbele -re...
Secnir
2012. augusztus 16. 14:56
"A 26 éves P. László kihallgatását követően azonnal börtönbe fog kerülni, egy korábban elkövetett bűncselekmény miatt ugyanis már hónapok óta ülnie kellene." ez korrekt. mind híradásügyileg, mind törvényileg. "A pécsi fogdában marad Bándy Kata gyilkosa" na ez viszont nem. először: azt, hogy gyilkos-e, majd a bíróság eldönti. másodszor: nem vagyok meggyőződve arról, hogy ő tette. nagyon nem. arra volnék kíváncsi, ki helyett viszi el a balhét, és miért?
drieno
2012. augusztus 16. 12:16
írjunk az amnesty internationalnak ez mégiscsak tűrhetetlen hátrányos megkülönböztetés! na és ha gyilkolt! szegény, azt se tudta mit csinál! hiszen részeg és narkós volt! a videojátékok szerzői és terjesztői, a horrorfilmek készítői és forgalmazói a felelősek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!