Vona Gábor maradt a Jobbik frakcióvezetője

2012. július 04. 14:29

A frakcióvezetésben egyetlen személyi változás történt: Hegedűs Tamás helyett Z. Kárpát Dániel került be a frakcióvezető-helyettesek közé.

2012. július 04. 14:29

Újabb két évre Vona Gábort választotta frakcióvezetővé a Jobbik képviselőcsoportja szerdán. A frakcióvezetésben egyetlen személyi változás történt: Hegedűs Tamás helyett Z. Kárpát Dániel került be a frakcióvezető-helyettesek közé – jelentette be sajtótájékoztatóján Vona Gábor. További újdonság, hogy ősztől Bana Tibor személyében frakcióigazgató-helyettes is dolgozik a képviselőtestületben.    

Vona elmondta továbbá, hogy Hegedűs Tamás általános frakcióvezető-helyettesi munkáját a jövőben Volner János végzi majd, míg Hegedűs Tamás a párt országos választási programjának megalkotását koordinálja, beleértve egy leendő új kormányzati struktúra szakmai, személyi hátterének kidolgozását is.    

Volner János a sajtótájékoztatón elmondta: célja a Jobbik kormányképességének megerősítése és az embereket érintő alapvető fontosságú témák megjelenítése az Országgyűlésben. Z. Kárpát Dániel újonnan megválasztott frakcióvezető-helyettes hozzátette: szerinte közelebb kell hozni a politikát az emberekhez és új eszközökkel, új módszerekkel be kell bizonyítaniuk, hogy van remény és kiút a jelenlegi helyzetből.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. július 04. 16:59
A jobber maradt vona las! :-)
drieno
2012. július 04. 16:50
kemény verseny lehetett, kb mint a viktor pártelnökségi jelölése és megszavazása egyetlen jelöltként
radical
2012. július 04. 16:20
Volner János és Z.Kárpát Dániel a legjobb megoldás ők tényleg nagyon értenek a szakpolitikai területükhöz. Sok sikert az új és a régi vezetőknek is! Hajrá Vona Gábor,bizonyítsátok be az embereknek hogy van más választás is mint a fidesz-mszp váltógazdálkodás. Szebb jövőt!
korona
2012. július 04. 16:16
Tiszelt VONA GÁBOR! Gratulálok és sok sikert a további munkájához! A mozgalom (ha még mozgalom) további alakításához, nem kell visszariadni, - mint eddig sem - radikálisabb változtatásoktól. Itt a személyekre gondolok: akinek nem ott a helye, azt fel kell kérni a távozásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!