Simorral is találkozott az IMF-delegáció

2012. július 17. 18:08

A Magyar Nemzeti Bank vezetése kedd délután fogadta a Nemzetközi Valutaalap delegációját – erősítette meg az MTI értesülését az MNB.

2012. július 17. 18:08

A jegybankelnök kedd délelőtt az MNB épülete előtt más ügyben várakozó újságírók azon kérdésére, hogy van-e mondanivalója az IMF delegációja számára, azt válaszolta, van, de ez nem az első tárgyalásnak lesz a kérdése. Mint hozzáfűzte, arról fog beszélni a delegáció tagjaival, amiről kérdezik. Simor András azt mondta, nem tudja, hogy szóba kerül-e a jegybanktörvény a magyar kormány és a Nemzetközi Valutaalap közötti tárgyalásokon.

 
A magyar kormány és az IMF között kedd délelőtt kezdődtek meg a hiteltárgyalások. A délelőtti megbeszélésről távozó Thanos Arvanitis, az IMF misszióvezetője és Iryna Ivaschenko, az IMF magyarországi képviseletének vezetője az MTI tudósítójának elmondta, hogy a tárgyalások után adnak tájékoztatást az egyeztetésekről. Az IMF delegációjával az egyeztetésre érkezett Barbara Kauffmann is, aki az uniós delegáció vezetője. Magyar részről Varga Mihály hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter a főtárgyaló.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2012. július 18. 08:56
Az árulókat mindenütt megvetik
egysegelem
2012. július 17. 23:45
Akkor legalabb _egy_ ertelmes emberrel tudtak beszelni itt tartozkodasuk alatt.
elfelejtette
2012. július 17. 19:58
"az IMF misszióvezetője" Vazz, olyan ez az IMF, mint valami egyház. A szcientológusokra emlékeztetnek. :D
nomármost 1
2012. július 17. 19:56
Na akkor berakta a partvisnyelet a küllők közé, ahogy szokta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!