Meghívta Varga Mihályt az MSZP

2012. július 09. 15:27

Mesterházy Attila azt szeretné, ha Varga Mihály elmenne az MSZP szeptember 6-i frakcióülésére, és tájékoztassa őket a kormány IMF-fel kapcsolatos álláspontjáról és tárgyalási pozíciójáról.

2012. július 09. 15:27

Meghívta szeptember 6-i frakcióülésére az MSZP Varga Mihályt. Mesterházy Attila meghívójában azt írta, azt kérik a tárca nélküli minisztertől, hogy tájékoztassa a szocialista képviselőcsoportot a kormány IMF-fel kapcsolatos álláspontjáról és tárgyalási pozíciójáról. Az MSZP elnöke bízik abban, hogy Varga eleget tud tenni a meghívásnak.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2012. július 09. 17:19
Jaj, mint ha az elvtársak egy kukkot is értenének ehhez a témához..
freehckr
2012. július 09. 17:04
Varga helyében küldenék magam helyett valakit... mondjuk a TEK-eseket, vagy azonosító nélküli rendőröket könnygázzal és gumilövedékkel... :)
Kvasztics Fedor
2012. július 09. 16:48
Jó lenne előre informálni az IMF-t? Netán ezt követően tippeket adni nekik, mibe kössenek bele? Mit akarnak megbeszélni Vargával?
miama
2012. július 09. 16:08
Én szeretném megkérdezni a szocialistákat, mikor hívák meg Fidesz politikusait az IMF tárgyalásokat megelőzően Gyurcsány idejében? És akkor miért nem voltak kiváncsiak az ellenzék véleményére, amikor elhatározták, hogy kiárusítják és tönkreteszik az országot és polgárait? Amikor loptak, csaltak hazudtak reggel-délben és este? Így számítsanak bármire! Szerintem nem is szabad őket figyelembe sem venni, meghallgatni, nem hogy elmenni a "meghívásukra". Hisz nekik köszönhetjük az ország kiszolgáltatott helyzetét. Aljas banda, és még ők mernek pofázni! Tényleg szégyen, hogy ott ülhetnek a parlamentben!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!