Megállapodást kötött az NGM a Coca-Colával

2012. július 09. 14:52

Stratégiai partneri megállapodást köt a Coca-Cola HBC Magyarország Kft.-vel a Nemzetgazdasági Minisztérium a nagyvállalat magyarországi termelésének bővítése, és a beszállítói együttműködés szélesítése érdekében – közölte a minisztérium.

2012. július 09. 14:52

A Nemzetgazdasági Minisztériummal kötött stratégiai partneri megállapodás keretében a Coca-Cola Magyarország erősíti a magyar beszállítók jelenlétét ellátási rendszerében. A felek rendszeresen értékelik a beszállítói és fejlesztési együttműködés alakulását, és meghatározzák az aktuális beruházásokat.

Az együttműködést a magyar kormány részéről a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálja. Az NGM hangsúlyozza: a stratégiai megállapodás célja a Coca-Cola Magyarország hosszú távú magyarországi jelenlétének biztosítása a kölcsönös bizalom és kiszámíthatóság jegyében, a hazai termelés bővítésének elősegítése, valamint a nagyvállalat aktív szerepvállalásának megerősítése a versenyképesség növelését célzó kormányzati gazdaságpolitika megvalósításában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2012. július 09. 19:20
Csak ez kell a magyarnak! Szabadságharc....meg kóla. Legalább azt érnénk el, hogy ne fruktózszirupból készítenék mifelénk, hanem répacukorból, mint nyugaton.
flazz
2012. július 09. 17:33
most meg miben remenykedtek? szanalmas egy nepseg...
smogger
2012. július 09. 15:43
Megint lepaktálunk a globálböllér judeobolsevik karvalytőkével, és alig várjuk, hogy gyarmattá váljunk...... És a Bambi receptje ami világszabadalom,valahol egy levéltárban porosodik.......
Hunor N.
2012. július 09. 15:30
Ja, és majdnem kifelejtettem, Petpa Lackó műanyag fröccsöntő kisiparos fogja szállítani a csomagolóanyagot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!