Hamiltoné a pole a Hungaroringen

2012. július 28. 15:25

A szombati időmérő eredménye értelmében brit Lewis Hamilton indul az első rajtkockából a vasárnap megrendezésre kerülő 27. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2012. július 28. 15:25

Lewis Hamilton, a McLaren brit autóversenyzője indul az élről vasárnap a 27. Forma-1-es Magyar Nagydíjon. A Hungaroringen rendezett szombati időmérő edzésen a 2008-as világbajnok Hamilton mögött meglepetésre a francia Romain Grosjean (Lotus) lett a második, a világbajnoki címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) pedig a harmadik.

A vb-pontversenyben éllovas spanyol Fernando Alonso (Ferrari) a harmadik sorból, a hatodik pozícióból indulhat, míg második helyen álló ausztrál Mark Webber (Red Bull) nem jutott be a kvalifikáció harmadik szakaszába, a 11. helyen zárt.
 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2012. július 28. 16:15
Eleg nagy pech, hogy pont az olimpia alatt van a magyar nagydij, mert igy a figyelem erre elegge keves, marketing szempontbol hatranyos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!