Felmentették a konzultációkért felelős miniszterelnöki biztost

2012. július 19. 19:10

Felmentette tisztségéből Nyitrai Zsoltot, a kormányzati konzultációkért felelős miniszterelnöki biztost Orbán Viktor kormányfő.

2012. július 19. 19:10

A Nyitrai Zsolt miniszteri biztos felmentéséről szóló határozat csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben, a felmentés azonban július 16-ai, azaz hétfői hatállyal történt.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz parlamenti képviselője az Orbán-kormány megalakulásakor a fejlesztési minisztérium infokommunikációs államtitkára lett, miniszterelnöki biztosként 2011 szeptembere óta dolgozott.

Kinevezését akkor azzal indokolták, hogy a kormány az alkotmányozási és a szociális konzultáció után újabb és újabb fontos ügyekben tervezi kikérni az emberek véleményét. A munkahelyteremtéssel és más gazdasági kérdésekkel összefüggő konzultáció jelenleg is tart, a kérdőíveket augusztus 20-áig lehet visszaküldeni.

A kormányzati honlapon található feladatleírás szerint Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztosként humánpolitikai ügyekkel is foglalkozott.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
keszi
2012. július 20. 08:02
A konzultációs kérdőíven rosszul feltett kérdésekre rosszul megfogalmazott válaszlehetőségek! Érdemi állásfoglalásra így -evvel a módszerrel- sajnos nem volt lehetőségünk. Felesleges volt az akció!
HSL
2012. július 20. 07:31
by the way... 8 milla levélből alig 400k jött vissza nagy nehezen, azok is tele vannak anyázósokkal... szóval akkor most még mindig jó ötlet a szavazói regisztráció bevezetése? ugye mondta sturmi bácsi, hogy idővel simán a fospumpa ellen dolgozik idővel ez a tutinak hitt trükk (is), csak rajta, így lesz 2/3-ból 1/5-öd... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
HSL
2012. július 19. 23:03
minő veszteség...
huttinger
2012. július 19. 22:02
Az igazi szívás még hátra van. A szakszervezetek is gyűjtik a konzultációs borítékokat. Hulladék papírként. Az árából majd esztergomi óvodát támogatnak majd. Ha ők többet fognak begyűjteni......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!