Ellopták Zagyva György Gyula biciklijét

2012. július 03. 21:00

Ellopták Zagyva György Gyula jobbikos parlamenti képviselő kerékpárját az Országgyűlés Hivatala elől — értesült a barikad.hu.

2012. július 03. 21:00

A bicikli egy több biztonsági kamera és őr által felügyelt parkolóból tűnt el. Zagyva az Index kérdésére válaszolva elmondta: feljelentést tesz a rendőrségen. „Ha itt ez megy, akkor mi mehet Borsodban?” — tette hozzá.

 
Nem ez az első alkalom az utóbbi időben, hogy a Jobbikhoz köthető kerékpárt lovasítottak meg a parkolóból: múlt hét kedden a barikad.hu munkatársának nagy értéket képviselő versenybiciklijét vitték el ugyanonnan.
 
A tolvaj arcát sapka takarta el, így a kamerák felvételei nem jelentenek segítséget.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rebeka
2012. július 04. 11:36
Egy bicikli ügy ürügyén is már fröcsögnek a kommentek a zsidózástól és a cigányozástól.... sztem ez is jellemzi az országban élő egyes személyek mentalitási állapotát..
kjkj945
2012. július 04. 10:50
Volt-e egyáltalán zagyvának biciklije?
geraz51
2012. július 04. 10:22
Gyulus ez csak vicc volt,a Novák vitte el.A kedvenc kocsmádban vissza kapod.Ha meg nem akkor menj le Gyöngyöspatára és lopj egyet a kocsma elől.
Samsa
2012. július 04. 07:59
Kb, annyira kedvelem Zagyvát, mint a macskaszart a terített ebédlő asztalon, de az, hogy egy biciklilopást ennyien lájkolnak, az tökéletesen jellemzi az ország mentalitás állapotát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!