Szerdán érkezik az uniós delegáció

2012. július 17. 09:46

Hivatalosan szerdán érkezik Budapestre az Európai Unió tárgyalóküldöttsége, hogy megkezdje az egyeztetéseket a magyar kormánnyal – közölte az Európai Bizottság.

2012. július 17. 09:46

Tájékoztatásuk szerint az uniós delegációs vezetője Barbara Kauffmann lesz. A bizottság gazdasági és pénzügyi főigazgatóságának főosztályvezetője 2009-ben és 2010-ben is részt vett a nemzetközi szervezetek által Magyarországnak nyújtott hitelcsomaggal kapcsolatos vállalások felülvizsgálatában.

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) tárgyalóküldöttségével már kedden megkezdődnek a hiteltárgyalások Budapesten. Az IMF részéről Thanos Arvanitis misszióvezető a delegáció vezetője, magyar részről Varga Mihály hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter a főtárgyaló. A tárgyalásokon részt vesz Iryna Ivaschenko, az IMF magyarországi képviseletének vezetője is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!