Szavazást tart a Facebook

2012. június 04. 11:20

A felhasználói adatok módosításáról kérdezi meg felhasználóit a Facebook, az oldal azonban csak akkor hallgat a közösségre, ha az aktív felhasználók legalább harminc százaléka voksol.

2012. június 04. 11:20

A felhasználói adatok módosításáról kérdezi meg felhasználóit a Facebook, az oldal ugyanis a felhasználók közösségi viselkedéséhez szabná a megjelenő hirdetéseket. Eszerint minden lájk és link alapját képezné a marketingnek, sőt, a közösségi szájt ezentúl külső oldalakra is kínálna hirdetéseket a facebookos tevékenység alapján - számolt be a Hír24. A portál emlékeztet: márciusban a Google is hasonló módosításokat hajtott végre.

A szavazás június 8-ig tart, az oldal azonban csak akkor hallgat a közösségre, ha az aktív felhasználók legalább harminc százaléka, vagyis mintegy háromszázmillió fő voksol. Hétfő reggelig 65 ezren szavaztak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!