Átkapcsolt az EB-re, megkéselte a felesége

2012. június 21. 08:12

Megkéselte férjét egy nő Olaszországban, mert a férfi át merte kapcsolni a tévét teleregényről focimeccsre.

2012. június 21. 08:12

A 46 éves asszony, Filomena Esposito annyira zokon vette, amikor férje elkapcsolt kedvenc tévésorozatáról a labdarúgó Európa-bajnokságra, hogy kirohant a konyhába, felkapott egy 30 centi pengehosszúságú kést, visszaviharzott a nappaliba és mellbe döfte 52 esztendős párját.

A férfi szerencsére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, az orvosok szerint a penge nem sértette meg egyetlen fontos szervét sem. Immár nyugodtan nézheti a meccseket, kardos menyecskéje rács mögé került. Ítélet később lesz az ügyben.

A házaspárbaj Treviso városában történt – adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2012. június 22. 17:45
Elképzelhető. Csak ez már az utolsó csepp lehetett. Az előzményekről nem ír a cikk semmit, hogy milyen veszekedések, megcsalások, berúgások stb terhelhették már eddig ezt a kapcsolatot.
Göbbels
2012. június 22. 09:42
Sőt, hátsó figuránál mindketten nézhették volna a meccset, ha szembeállnak a tévével! Hiába na, a sport egyszerre több embernek szerez örömet és egészséges is!!!
drieno
2012. június 22. 09:42
biztos, hogy történt ilyen?
OmegaMale
2012. június 22. 09:42
Úgy gondolta a nő, hogy ha már nem nézheti a szappanoperát, akkor Ő csinál magának. Ha ott leszúrnak valakit, a következő részre mindig jobban lesz és ezek amúgy sem hosszabbak 20-30 percnél.... XD.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!