Tüntetésre készül a Jobbik

2012. május 05. 17:45

„Vonulásos tüntetéssel” tiltakozik a „brutális megszorítások” ellen a Jobbik május 12-én Budapesten - közölte a párt elnöke az MTI-vel szombaton.

2012. május 05. 17:45
Vona Gábor közleménye szerint a vonulók az MSZP- és a Fidesz-székházat is érintik, „így fejezve ki a megszorítások kormányokon átnyúló folytonosságát, melyet az EU és az IMF nyomására hajtanak végre a helytartók”.
 
„A gazdagok kormánya ott folytatja, ahol a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon által fémjelzett elődje abbahagyta. E gazdaságpolitika magyar családok százezreinek veszélyezteti az életét, beleértve a folyamatosan lecsúszó, leszakadó középosztályét is. A kormány folyamatosan csak egy szűk, tehetős csoportnak kedvez intézkedéseivel, s mindeközben válságos állapotok uralkodnak az egészségügy és az oktatás területén is. Elég volt a megszorításokból, az emberek lehúzásából, kiszipolyozásából!” - áll Vona Gábor közleményében.
 
A dokumentum szerint a Jobbik azokra számít, akiknek elegük van az állami szervek „kíméletlen pénzbehajtásából”, az új adókból és adóemelésekből, illetve megélhetésüket veszélybe sodorta a munkanélküliség vagy a devizahitel.

 

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gumimaci
2012. május 06. 19:16
"Tüntetésre készül a Jobbik" A RTL Klub biztos közvetíti a csatát. Bár a cikkben nincs benne, hogy mikor kezdődik.
G. Pantyelejevics
2012. május 06. 13:28
Vicces lesz. Mindenképp vicces. :) Szép dilemma a "mit tegyünk a mi jó kis tartalék náciajinkkal?". :)
szegfűs narancsos szegfű
2012. május 06. 11:51
Dzsobbik.
kukagyerek
2012. május 06. 10:19
"Mikor értitek már meg,hogy ellenzéknek lenni nem egyenlő a hülyeséggel?" ------------ Orbán-csicska! Miről beszélsz tudod-e? A hülyeség inkább a fidesz bagázsra jellemző, meg az egypetéjű ikertársára, az msz(m)p-re.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!