Balog: Miniszteri szinten a roma integráció ügye

2012. május 20. 16:59

Az emberi erőforrások minisztere vasárnap Lakitelken bejelentette: a roma integráció ügye miniszteri szintre került, ami szorosabb és hatékonyabb kooperációt biztosít a roma szervezetekkel.

2012. május 20. 16:59

Miniszteri szintre került a roma integráció ügye, ezért szorosabb és jobb hatásfokú lesz az együttműködés a romákat képviselő szervezettel – mondta az emberi erőforrások minisztere vasárnap Lakiteleken.

Balog Zoltán hangsúlyozta, hogy hazai és nemzetközi szinten is meg kell erősíteni az Országos Roma Önkormányzat szerepét, az állammal való partnerségét, mert akkor abból sikeresebb dolgok lesznek, mintha egyéni akciókat kezdeményeznek valakik.

„Titeket több mint 130 ezer ember választott meg” – mondta a miniszter az ORÖ Kormányzati cselekvés a keretmegállapodás óta címmel rendezett tanácskozásán, amelyet az Orbán Viktor miniszterelnök és Farkas Flórián ORÖ-elnök által aláírt megállapodás évfordulóján tartottak a Lakitelek Népfőiskolán.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. május 21. 09:18
Nó neked és munkatársaidnak felfog hízni a bankszámlája viszont a cigányok ugyan ott maradnak mivel ők nem akarnak integrációt!Akkor ugye nemlehet pozitíven diszkriminálni,gyilkosságért 8 évet adni,lopásért elengedni őket.És nem jár segilyke sem annyi!Tehát ők jól érzik magukat abban a szerepben amiben vannak.
magnamater
2012. május 21. 08:38
Tatárnak, töröknek, osztráknak ,orosznak ami nem sikerült, honi támogatással véghez viszik most a romák.
huttinger
2012. május 20. 21:52
"""Az emberi erőforrások minisztere vasárnap Lakitelken bejelentette: a roma integráció ügye miniszteri szintre került, ami szorosabb és hatékonyabb kooperációt biztosít a roma szervezetekkel.""" Farkas Flórián lesz Balogh utódja? :-)
thymian
2012. május 20. 21:36
Németországban ahol a bevándorlók, főleg a törökök hasonló problémákat vetnek fel, semmi külön elbánás, nem próbálják felzárkóztatni őket az adófizetők pénzén, hanem elvárják az integrálódást!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!