MN: Hamarosan vádat emelhetnek Gyurcsányék ellen

2012. április 03. 10:15

A Magyar Nemzet értesülései szerint még ebben a hónapban vádat emelhetnek a Sukoró-ügyben Gyurcsány Ferenc és a többi gyanúsított ellen.

2012. április 03. 10:15

Szerdán kezdi el ismertetni a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a sukorói kaszinóberuházás és az ahhoz kapcsolódó koncessziós szerződés miatt két éve hűtlen kezelés gyanújával indított eljárás iratait – írja a Magyar Nemzet. Keresztes Imre főügyész közölte: ha a kilenc gyanúsított és védőik megismerték a dokumentumokat, azután kezdődhet a vádelőkészítés.

Nem nyilatkozott viszont a vádemelés konkrét időpontjáról, csak annyit mondott, hogy nem indítványozták a nyomozás határidejének meghosszabbítását. Az egyik gyanúsított ügyvédje név nélkül annyit közölt, hogy a vádiratot április elsejéig összeállítja a főügyészség, és benyújtja a Fővárosi Törvényszéknek.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. április 03. 13:39
A börtönválogatott kiegészül a tartalékokkal. És még ugatják a focit...
Csigorin
2012. április 03. 12:27
kivancsi leszek ra... idorol-idore megreppentik a hirt hogy na vegre most mar talan lecsukjak gyurcsanyt, aztan mindig csak huzzak az idot. az elso par honapban meg remenykedtem, mar nem. Ha eddig nem ultettek le akkor mar nem fogjak. Hagyot el lehetett vinni mar a parlament alakulo ulesen, az eskutetelt kovetoen. Gyurcsanyt miert nem amikor megfosztottak a mentelmi jogtol?
kalasnyikov
2012. április 03. 12:08
Ideje végre megsemmisiteni ezt a gecihuszárt.....elérkezett a mi időnk barátaim. Rettegjetek vattakabátok és maceszgombócaik.
hátakkor
2012. április 03. 11:50
Dutyiba a bíróság küld, annak nincs politikai ellenfele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!