Juhász Oszkár lemondását követelték Gyöngyöspatán

2012. április 23. 20:53

A gyöngyöspatai cigány kisebbségi önkormányzat mintegy száz embert mozgósított, hogy Juhász Oszkár lemondása mellett tüntessenek. A település jobbikos polgármestere szerint mindez gumicsontrágás.

2012. április 23. 20:53

A hétfői demonstrációt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint egy budapesti magánszemély jelentette be, ám a helyszínen ifj. Farkas János, a helyi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője arról tájékoztatta az MTI tudósítóját, hogy a szervező a helyi cigány kisebbségi önkormányzat. 

Ifj. Farkas János az atv.hu-n április 19-én nyilvánosságra hozott hangfelvétel kapcsán - amelyen Juhász Oszkár gyöngyöspatai polgármester egy polgárháború lehetőségéről beszél korábbi kampányfőnökével és két másik személlyel - azt követelte: a község képviselő-testülete haladéktalanul határolódjon el a polgármestertől, és ha a falu vezetője nem mond le tisztségéről, akkor a testület oszlassa fel magát.

A faluvezető a jelenlévő újságíróknak nyilatkozva gumicsontrágásnak nevezte a történteket. Szerinte ehelyett azzal kellene foglalkozni, hogy milliók éheznek és embereket lakoltatnak ki Magyarországon. Juhász Oszkár azt mondta: Gyöngyöspatán nem bántottak egyetlen romát sem a származása miatt, sőt 68 embernek munkát biztosítottak közfoglalkoztatás keretében.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2012. április 25. 00:44
Fogadjunk, hogy ezt videot nem teszi ki a Mandiner. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2J7PSybrYes Aztán majd lehet hőbörögni, hogy senki sem hívta a Jobbikot Berzékre (sem).
kukagyerek
2012. április 24. 19:05
"A gyöngyöspatai cigány kisebbségi önkormányzat mintegy száz embert mozgósított,..." ------ Most, hogy orbán a védelméről biztosította őket rögtön tüntetni lett kedvük.
magnamater
2012. április 24. 11:00
hogyhogy nem veszik észre a romák különleges képességét, hogy mindenkit át tudnak verni, a világot az orránál fogva vezetni,mindent el tudnak érni, és szép lassan e kisebbség veszi át a hatalmat, már azelőtt is, mielőtt többségben lesznek?
durrbele
2012. április 24. 09:07
Menjetek le és nézzetek körül cigány falvakban ahol már egy magyar család nincs.PUTRITELEP lett a takaros falvakból!Nó ott saját magukat igazgatják.Remélem ha a falvak elfogynak sorra kerülnek a városok is.Bár már városnegyedek is szépen lassan cigányteleppé válnak.Pécs,Miskolc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!