Juhász Oszkár: „Javíthatatlan idealista vagyok”

2012. április 19. 17:55

A gyöngyöspatai polgármester londoni magyaroknak tartott előadást faluja helyzetéről.

2012. április 19. 17:55

Juhász Oszkár a Londoni Magyar Magvetők civil szervezet meghívására vett részt egy fórumon az angol fővárosban, ahol a falu helyzetéről beszélt az egybegyűlteknek. A gyöngyöspatai polgármester szerint a Jobbik sikere Gyöngyöspatán egy „nemzeti magyar-magyar összefogás” eredményeként jött létre. A cigányság helyzetéről szólva elmondta: „Mi naponta tanújelét adjuk annak, hogy igenis lehet változtatni a cigányok életvitelén, megtanítjuk őket arra, amire az utóbbi ötven évben senki sem, például a pénz helyes beosztására. Eleinte nagy volt az elutasítás a cigányság részéről, mára azonban rájöttek, hogy az ő érdeküket szolgálja, ha a büntetésüket a segélyükből vonjuk le”.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JackHárpi
2012. április 20. 05:41
Oszi Te fél cigány! Te nem idealista hanem egy köcsög vagy! Egy javíthatatlan köcsög , esetleg valamelyik drótos tót ismerősöd javít rajtad, mondjuk a Bayer Zsóti!
4ttil4
2012. április 20. 00:15
közben összeállt a cigányimádó szuper-koalíció (fideszmszplmp)és nemzetbiztonsági bizottságot akarják összehívni, a lehallgatott felvétel miatt
thymian
2012. április 19. 20:33
Különben nagyon érdekes, érdemes rászánni az időt. Kiderül belőle, hogy a kisfiát 25 percen keresztül, ájulásig verték a nemhiába születettek és az is, hogyan élnek azok a csúnya irániak.
Viktus
2012. április 19. 20:01
Felénk nem idealistának, hanem hülyének hívják az ilyet :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!