Fidesz: A kormány biztosítja a cigányság felemelkedését

2012. április 08. 12:57

Selmeczi Gabriella közleményben reagált Teleki László MSZP-s politikus álláspontjára. A szóvivő rámutatott: a szocialisták nyolc évig semmit sem tettek a cigányság leszakadásának megakadályozásáért, míg a nemzeti ügyek kormánya biztosítja a cigányság felemelkedését a munka és a tanulás lehetőségének megteremtésével.

2012. április 08. 12:57

A Fidesz szóvivője szerint a szocialisták nyolc évig semmit sem tettek a cigányság leszakadásának megakadályozásáért, míg a nemzeti ügyek kormánya - az Országos Roma Önkormányzattal kötött megállapodása értelmében is - biztosítja a cigányság felemelkedését a munka és a tanulás lehetőségének megteremtésével. Selmeczi Gabriella az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében Teleki László MSZP-s politikus álláspontjára reagált, amely szerint megakadt a romák felzárkóztatása Magyarországon, és ebben az Orbán-kormánynak van felelőssége.

 
A Fidesz szóvivője a közleményében azt írta: a Fidesz a cigányság politikai képviseletét is kiemelkedően fontosnak tartja, hiszen a pártok közül egyedüliként küldött képviselőket a magyar és az európai parlamentbe is. „Mindezeken túl roma honfitársainknak kívánok boldog Húsvéti ünnepet, a gyermekeiknek pedig vidám locsolkodást!” - írta Selmeczi Gabriella.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. április 09. 11:07
Olyanok vagytok mint a hülye úttörők.Minden áron átakarjátok segíteni a cigókat arra az oldalra ahová ők NEMAKARNAK menni!
bispora
2012. április 08. 18:31
Én a magyar gyemekeknek kívánnék vidám locsolkodást, szüleiknek meg józan belátást, hogy olyan politikusokat válasszanak, akik révén ez a kívánság ötven év múlva is aktuális lesz...
Greffiti
2012. április 08. 18:15
Minden forint elpazarolt pénz. A magyarokat kell felemelni, sőt megakadáolyzni a további süllyedésünket, mert ha a kormány így segítiti a romákat, lassan mi leszünk lenntebb.
tóth mária
2012. április 08. 18:00
Tök felesleges pénzkidobás őket támogatni, semmit nem lehet értük/velük tenni,mert ők maguk alkalmatlanok az együtt élésre. Mária Terézia ezt jól elintézte nekünk, de ettől még innen később elmehettek volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!