Új kezekben a Parlament TV

2012. március 01. 16:21

A törvényhozásba visszatérő Csóti György vezérigazgatói pozícióját a Parlament TV-ben is érdekelt Bálintfy Gábor veje, Csincsi Zoltán veszi át.

2012. március 01. 16:21

Távozik a Hír Tv-t alapító Bálintfy Gábor ügyvéd érdekeltségében álló Parlament TV Zrt. vezérigazgatói tisztségéből Csóti György. A volt zágrábi nagykövet, egykori MDF-es országgyűlési képviselő fideszes színekben – az időközi választásokon győztes Láng Zsolt helyett, listáról – visszatért a törvényhozásba - írja a hvg.hu.

Az Országgyűléssel szerződésben álló – a korábbi ülésnapok belső felvételét tömörített számítógépes formátumban egymillió forintért megvásárló – társaság új vezetője Bálintfy vejének, Pocsai Alexnek az üzlettársa, Csincsi Zoltán - számolt be a portál.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!