A nyugdíjasok ingyenes utazása mellett a KDNP

2012. március 13. 12:14

A kisebbik kormánypárt kiáll a nyugdíjasok ingyenes utazása mellett, és elfogadhatatlannak tartja az LMP azon javaslatát, amely 90 százalékban maximálná az utazási kedvezményeket.

2012. március 13. 12:14

A KDNP kiáll a nyugdíjasok utazási kedvezménye mellett, és nem tartja elfogadhatónak az LMP személyszállítási szolgáltatásokról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványát, amely a kedvezmények maximális összegét 90 százalékban maximálná – mondta Spaller Endre. A kormánypárti politikus kiemelte: a nyugdíjasok képviselik azt a társadalmi réteget, akik bevásárlásaikhoz, illetve egészségügyi okokból maximálisan kihasználják ezt a lehetőséget. Ha ezt megszüntetnék, vagy csökkentenék, bezárnák őket saját településükre. Hozzátette: szociális szempontból sem támogatható az indítvány.

Spaller Endre azt mondta, „izzanak a telefonvonalak”, hogy a kormány támogatja-e az LMP-s indítványt. Jelezte, a kérdésben egyeztetett a kormány képviselőjével is. Ebben a kérdésen nincs és nem lehet kompromisszum, és a kabinetnek szintén az az álláspontja, hogy a nyugdíjasok ingyenes utazási lehetőségét meg kell őrizni – mondta a képviselő.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebaj Tóbiás
2012. március 13. 21:01
Beszarás, ti most itt egy kormánypárti álláspont helyett az LMP javaslatát támogatnátok inkább ? Jól látok ?? Van még remény ...a józan ész még nem veszett ki teljesen.
=nessuno=
2012. március 13. 19:41
Drága szavazatvásárlás.:(( Magyarországon a nyugdíjasok privilégiumait senki nem nyesegeti....jár nekik az inflációkövető emelés, míg a közszférában ezt évek óta el lehet felejteni.
Senye Péter
2012. március 13. 17:05
Azt hittem, hogy csak világháborús aknák tudnak most robbanni, Horn Gyula is képes volt ilyent lerakni.
Viktus
2012. március 13. 16:22
Nagyon helyes csak a kulák diákok meg a mocskos gyári munkás élősködők fizessenek! A százezres nyugdíjakból hogy futna már akár egy 50%-os jegyre !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!