Munkát ajánlott az éhségmenet vezetőjének Zsiga Marcell

2012. február 24. 20:03

Állást kínált Miskolc fideszes alpolgármestere Tóth Imrének, annak a munkanélküli férfinak, aki Miskolcról Budapestre vezette az éhségmenetet.

2012. február 24. 20:03

Zsiga Marcell közleményében azt írta: csütörtökön Miskolc közgyűlésének ülését „az MSZP által szervezett közjáték zavarta meg, ismét meneteltették Tóth Imre urat, ezúttal nem hóban-fagyban, hanem csak a városi közgyűlésre”. „Az elkeseredett Tóth urat négyszemközti beszélgetésre invitáltam. Tóth úr a beszélgetés során elmondta, hogy korábbi munkájából a Gyurcsány-korszak idején, Káli Sándor polgármestersége alatt 2010 márciusában »számolt le«, ezért ismételten felszólítjuk az MSZP-t, hogy saját kicsinyes politikai ügyleteikbe legalább azokat a nehéz sorsú embertársainkat ne keverjék bele, akiket ők hagytak munka nélkül” – fogalmaz közleményében Zsiga Marcell.

A politikus közölte, hogy mivel a Miskolci Városgazda Kft.-nél jelenleg is van betöltetlen kertészi pozíció, Tóth Imre eredeti szakmája pedig kertész, ezért alkalmassága esetén munkát kínálnak neki a jövőhéttől.

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anonym
2012. február 26. 12:44
Olyan pasi ajánlj másnak munkát , aki életében sosem dolgozott.
Antigoné
2012. február 25. 10:39
Egyszerűen nem értem ezt a dühödt indulatot és fékezhetetlen trágárságot, amit némely kommentelőnél tapasztalok. Ha nem értünk egyet, kulturáltan is kifejezhetjük, nemde?
imres
2012. február 25. 10:20
Olvasgatom a reakciókat. Azzal mélységesen egyetértek, hogy a mostani akció még csepp sem a tengerben. Ami feltűnt. A balhibbancsok akkor vannak a legjobban kiakadva, ha módszereiket az ellenoldal is használja. Ez látszik a primitív, baloldali hozzászólásokból, fröcsögésből. Szegény elvtársak. Sajnállak benneteket. :)
ketroot
2012. február 25. 09:53
Az ugye megvan, hogy tavaly a közmunkáért kaptak 60.236 forintot, ami CSÖKKENT 47.000 forintra. Míg a közmunkát nem végzők kaptak eddig 28.500 forintot, ami CSÖKKENT 22.800 forintra. Persze az irdatlan sok kretén (nem rád célzok) szajkózza, hogy de a 47E, több, mint a 28E. Igen több, csak kurvára nincs a kettőnek köze egymáshoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!