Jól járhat a volt BKV-vezér

2012. február 22. 09:21

Várszegi Gyula, a BKV február 10-én lemondott vezérigazgatója a DBR Metró projektigazgatóság élén folytathatja – írja az Index. A lap szerint Várszegi új pozíciójában kétszer annyit is kereshet, mint a közlekedési vállalatnál.

2012. február 22. 09:21

A BKV február 10-én lemondott vezérigazgatója a DBR Metró projektigazgatóság élén folytathatja. Várszegi Gyula új beosztásában kétszer annyit is kereshet, mint a közlekedési vállalatnál. Az Index értesülését Szűcs-Somlyó Mária, Tarlós István főpolgármester kommunikációs igazgatója nem cáfolta, de nem is erősítette meg. A DBR Metró Projektigazgatóság vezetői pozíciója egy éve üres, mióta korábbi vezetője, Klados Gusztáv lemondott. A cég a 4-es metró beruházást koordinálja.

 
A BKV-vezér havi juttatása 1,5 millió forint, plusz 150 százalékos prémium, a DBR Metró Projektigazgatóság korábbi vezetője viszont havi nyolcmillió forintot keresett. Várszegi egyébként BKV-vezérigazgatóként sokáig nem vett fel fizetést.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trespass
2012. február 22. 10:06
Nem vette fel bkv-s fizuját? Ezt sem fogja? Vagy azért a nyolc milla már megnyugtatja a lelkiismeretet?:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!