A Tesco bennfentesei a fogyasztóvédelemnél?

2012. február 08. 11:45

Ismét korábban értesült a Tesco az esedékes fogyasztóvédelmi ellenőrzésről, mint hogy azt a hatóság nyilvánosságra hozta volna – írja a Magyar Nemzet.

2012. február 08. 11:45

Újabb eset utal arra, hogy a Tesco dolgozói előre tudják, mikor indít ellenőrzéseket a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) – írja a Magyar Nemzet, a birtokába jutott belső kör e-mail alapján. Az üzenetben egy nappal azelőtt figyelmeztették a régiós vezetőket a szerdán esedékes vizsgálatra, hogy annak időpontját az NFH honlapján közzétette volna.

A Magyar Nemzet emlékeztet: tavaly áprilisban hasonló eset történt. Akkor az NFH azzal magyarázta a történteket, hogy honlapjukon minden évben közzéteszik ellenőrzési és vizsgálati programjukat, ami általános jellegű és mindenki számára hozzáférhető.

Kardeván Endre, a vidékfejlesztési tárca élelmiszerlánc-felügyeleti államtitkára a lapnak korábban kijelentette: „ígérem, hogy amíg én itt vagyok, s ilyen eset a tudomásomra jut, akkor a felelős nem sokáig fog itt dolgozni”.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. február 08. 16:37
Ma egy TESCO ban vásároltunk.Parkoló nincs eltakarítva a hótól.Bevásárló kocsikat nem lehet az autóig tolni.Szóvá lett téve.Válasz uram ez Magyarország!
MakkA
2012. február 08. 15:49
Nyakam teszem rá, hogy osztályvezető szinten kell keresgélni. A legfelső 3-4 ember, vagy valamelyik titkárnő akitől kapják az infot. (Nálunk két titkárnő a legnagyobb szivárogtató, de a vezetők nem hiszik...) Egy cég nem kockáztat osztályvezető szint megvásárlásával: vagy a főnök, ami első kézből való értesülést, sőt, befolyást jelent, vagy egy alacsony beosztású, akit bármikor ejteni lehet, akit olcsón sakkban lehet tartani.
sky.net
2012. február 08. 14:54
és simicskánál hirdetnek , tudni kell a rendet és akkor nincs gond
liberálzöld.
2012. február 08. 13:36
Az értesülések sorrendje: 1. Magyar Nemzet 2. Tesco 3. Fogyasztóvédelem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!