Index: Nemzeti konzultációk több mint egymilliárdért

2012. január 17. 11:03

Nemzeti konzultációk tervével lehet pályázni egy bruttó 810 milliós médiastratégia-alkotási és médiatervezési keretszerződés, valamint egy bruttó 400 milliós rendezvényszervezési és PR és tájékoztatási tenderre - írja az Index.

2012. január 17. 11:03

Az Index információi szerint 2012 első hónapjaiban két-három új nemzeti konzultációt indít majd el a kormány és a miniszterelnök. A portál úgy tudja: közbiztonsági és oktatási témában konzultálnának a választókkal. Legutóbb, 2011 tavaszán az alkotmányról tartott nemzeti konzultációt a Fidesz. A kormány márciusban a közbiztonság ügyében kampányolna egy hónapot; míg az oktatás ügyében az oktatási szféra szereplőit, a diákokat, hallgatókat, pedagógusokat, oktatókat és a szülőket jelölték meg célcsoportként.

A pályázatok egy bruttó 810 milliós médiastratégia-alkotási és médiatervezési keretszerződésre, valamint egy bruttó 400 milliós rendezvényszervezési és PR és tájékoztatási tenderre vonatkoznak. Az útmutató szerint a pályázóknak jelentkezési feltétel, hogy egy-egy nemzeti konzultáció tervét letegyék az asztalra.

Az Index idézi a stratégia célját is: „a kormány összefüggő döntések sorozatával tudatosan építi az erős, jól működő, a nemzeti érdekeket képviselni és érvényesíteni képes Magyarországot. A gazdaság talpra állítása, valamint a jó és erős állam megteremtése elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a nemzeti együttműködés rendszere hosszú távon is szilárd és működőképes kormányzati bázis maradjon.” A portál úgy tudja: a következő időszak kormányzati munkájáról szóló kommunikáció központjában a gazdaság erősítése és a jó állam megteremtése állnak majd.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2012. január 17. 23:40
Kampány közpénzből haverokkal. Jöhet az elszámoltatás.
láma szeme
2012. január 17. 12:50
Minden fillérje megéri! Az országnak meg kell tudnia az igazat. Meg kell tudnia, hogy jó nekünk, bármit is ír a Zsindex és a többi szennyportál. A rettegő ballibáknak most savanyú a szőlő, mert nem ők nyúlhatják le a pénzeket. Stb, stb.
StG
2012. január 17. 12:48
"Az útmutató szerint a pályázóknak jelentkezési feltétel, hogy egy-egy nemzeti konzultáció tervét letegyék az asztalra." Öööö... jól értem, még azt sem tudják, konkrétan miről is konzultálnak?
trespass
2012. január 17. 11:49
Simicsnek csökkent a profitja és szólt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!