Blikk: Megfelezték Stohl büntetését

2012. január 09. 10:24

Jó magaviselet miatt megfelezték Stohl András eredetileg 10 hónapos börtönbüntetését, így a színész március 5-én szabadulhat, tudta meg a Blikk.

2012. január 09. 10:24

A Blikk információi szerint a múlt héten közölte a büntetés-végrehajtási bíró Stohl Andrással, hogy jó magaviselet miatt megfelezték az eredetileg 10 hónapos börtönbüntetését. A színész-műsorvezető így március 5-én szabadulhat. „Ennek köszönhetően családja nőtagjait, az édesanyját, a kedvesét és a lányait már személyesen köszöntheti fel nőnapon” – fogalmazott Stohl ügyvédje, Ruttner György a lapnak.

Stohl Andrást súlyos sérülést okozó, ittasan és drogos állapotban elkövetett közlekedési baleset miatt ítélték 10 hónapos börtönbüntetésre.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2012. január 09. 17:32
Helyes lepes, bar elitelni sem lett volna szabad letoltendore, Stohl nem bunozo, a felfuggesztett epp eleg lett volna.
silvester
2012. január 09. 17:14
A cserbenhagyás már több maga több a 1o hónapnál+ittasság+narkó+visszaeső.Lehet,hogy ez a csapda STOHL "magyar" ,a három csapás tvr-t meg ne szegd!!Kérem Nem Félreérteni a Csapdát!
Soma
2012. január 09. 14:18
Stohl még hagyján, őt megbüntették. Az arányokon lehet lamentálni, de a lényeget tekintve nem büntetlenül úszta meg. Az hogy lehet, hogy valaki súlyos milliárdokkal rövidíti meg a közös kasszát, tönkre teszi embertömegek életét, vagy éppen húsz éven keresztül ócska porfészket csinál egy világvárosból, annak még a haja szála sem görbül, sőt az első még a parlamenten kívüli pártjával naponta uszítja a hazája ellen a fél világot?
kalasnyikov
2012. január 09. 14:11
jó hir , kell a cella gyurcsótánynak és a negyven rablónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!