MNO: Vádemelés jöhet az FKF-sikkasztási ügyében

2011. december 27. 08:07

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel, és mintegy 200 millió forint értékű sikkasztással vádolják Bielek Pétert, a Fõvárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. volt vezérigazgatóját, valamint három társát.

2011. december 27. 08:07

Körülbelül 200 millió forintot fizetett ki a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. egy nyíregyházi élelmiszer-kereskedő cég ügyvezetőjének a pusztazámori hulladéktárolójában keletkező gáz hasznosítására kiírt pályázat megvalósítására – írja kedden a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, az ügyben a BRFK vádemelést javasol Bielek Péterrel, a Fõvárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. volt vezérigazgatójával, illetve három társával szemben. Bielek és két társa különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelést, a negyedik gyanúsított pedig mintegy 200 millió forint értékű sikkasztást követett a rendőrségi iratok szerint.

Bieleket a BRFK már tavaly júliusban meggyanúsította a szerződéssel kapcsolatban.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. december 27. 15:08
Bielek a XIX század első felében Nyugat-Európából A Cseh-Morva régión keresztül Magyarországra telepedett eredetileg német nyelvű zsidó család. Ezen a területen nem érdemes velem vitába szállni!
Aldo Raine hadnagy
2011. december 27. 13:33
"Mikor látok végre egyetlen egy becsületes zsidót, aki állami vezető-beosztásban volt és nem sikkasztott, csalt, hamisított, hazudozott?" Mikor lesz olyan hozzászólásod, amiben nem zsidózol? Szerintem soha, hiszen mindig mindenhol azt teszed. Hozzászólásaidban használt kifejezések gyűjteménye, a gyakoriságukat is figyelembe véve: http://kepfeltoltes.hu/111226/komcsi_dekaratna_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bielek amúgy nem zsidó.
rakosi
2011. december 27. 11:02
Olyan jó látni, hogy a vallásos fideszesek betartván a nyolcadik parancsolatot nem lopnak. Bezzeg az Istentagadó ateista balosok szinte minden nap megbotránkoztatnak valami jó kis korrupciós üggyel. Magam is ateista lévén kezdek elbizonytalanodni, hogy mégis csak létezhet pokol, hiszen mi más tarthatja kordában a hithűknél a szerzés ösztönét, mint a kilátásba helyezett purgatórium.
Mr Stokes
2011. december 27. 08:17
Ezek az emberek mindenhol végrehajtották amit utasítottak nekik. Kik állnak mögöttük ? Talán az Antenna Hungária privatizációnál is érdemes lenne vizsgálódni egy kicsit Bielek úr , Bádonfainé , László úr körül.....:-))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!