Tarlós megegyezett Kósával

2011. november 30. 14:44

Megmarad az egységes Budapest, a főváros a jövőben is települési önkormányzatnak minősül.

2011. november 30. 14:44

Megegyezett a főpolgármester Kósa Lajossal az önkormányzati törvény Budapestre vonatkozó részeiről. Tarlós István úgy fogalmazott: Budapest a jövőben is egységes marad, a megegyezés értelmében a főváros települési önkormányzatnak számít majd, amely települési és területi feladatokat is ellát. Továbbra is a főváros hatáskörében maradnak a több kerületet érintő beruházások, de Budapest átadhat feladatot a kerületeknek.

Tarlós István megköszönte Kósa Lajosnak, hogy megkereste őt és barátságosan meg tudták ezt beszélni. „Ez azt mutatja, a Fideszben még sincs akkora háború, mint azt egyesek remélik” - tette hozzá.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2011. december 01. 17:19
Kósa egy sunyi, kártékony tróger.Igazi fideszes okostojás.
OrangeOrder
2011. november 30. 16:09
Jó hír. És most kérjük vissza az 1950 előtti határokat, amivel Rákosi vívmányát, Nagy-Budapestet végre a szoborparkba küldhetjük.
tarackos
2011. november 30. 15:48
„Ez azt mutatja, a Fideszben még sincs akkora háború, mint azt egyesek remélik” István, ezek szerint háború van csak nem akkora. Ezt azért jó tudni, hogy az ország vezetése helyett belháborúznak, így nem csoda ha a maradék időből csak bóvlira futja...
dehumanizer
2011. november 30. 15:17
Érdekes, hogy két ilyen elfoglalt ember arról tárgyal, ami Lázár szerint baromság. Bár nekem lenne ennyi időm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!