Végtörlesztés: nem ad forinthitelt az MKB

2011. október 03. 12:30

A K&H után az MKB-ről is kiderült, hogy nem ad forinthitelt a lakáscélú devizahitelek kiváltására. Az Erste kamatainak emelésével lehetetleníti el a hitelkiváltást.

2011. október 03. 12:30

Nem fogad be szeptember 28-ától új forinthitel igénylést lakáshitel-kiváltásra az MKB, mely így már a második pénzintézet, amely nem akar beszállni a végtörlesztés nyomán kialakuló hitelversenybe. A K&H Bankról a múlt héten derült ki, hogy nem ad hitelt saját ügyfeleinek devizakölcsön kiváltására. Azt megelőzően pedig az Erste Bank emelte kamatait oly mértékben, hogy ne érje meg a hitelkiváltás, igaz nem szüntette meg a lehetőséget.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraxas
2011. október 03. 19:12
Mondjuk a K&H döntésében az a különösen érdekes, hogy saját ügyfeleinek nem ad forinthitelt végtörleszteni, de más bankok devizaadósainak igen. Idézve egy klasszikust: nagy most ez akkor hogy? :-)
jag3
2011. október 03. 15:41
Hiába, a józan észre nincs igény errefele :o)
foxi
2011. október 03. 15:09
Véleményem szerint ! egy engedélyezett banknak nincs joga csak bizonyos, válogatott, banki szolgáltatásokat biztosítani.Egy banknak vannak engedélyezési feltételei. Én egyszerűen , egyik naprol a másikra , visszavonnám az engedélyezését.
tarackos
2011. október 03. 14:47
A bank magáncég, úgy dönt ahogy akar. Ha kivonul kivonul, ha zombi lesz akkor az. Ez egyébként várható volt, bár ha nem vesz benne minden bank részt, akkor tk. fölösleges...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!