Megindult a nyomozás Havas Szófia ügyében

2011. október 04. 08:46

Megindult a nyomozás Havas Szófia és Kárpáti Zsuzsanna MSZP-s egészségügyi szakpolitikusok megbízási szerződései kapcsán - értesült a Magyar Nemzet. A gyanú nagyobb értékre elkövetett hűtlen kezelés.

2011. október 04. 08:46

Nagyobb értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanújával indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Havas Szófia és Kárpáti Zsuzsanna MSZP-s egészségügyi szakpolitikusok megbízási szerződései kapcsán – értesült a Magyar Nemzet.

Az ügyben korábban Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos ismeretlen tettes ellen tett feljelentést. Bár a biztos ismeretlen elkövetőt említ, a Magyar Nemzet úgy tudja, a gyanú szerint valótlan tartalmú teljesítési igazolásokat Matejka Zsuzsanna, az SZDSZ-es vezetésű egészségügyi minisztérium volt kabinetfőnöke írta alá. A vizsgálat szerint ezek az igazolások „pongyola” megfogalmazásúak, hónapról hónapra ugyanazon mondatok ismétlődnek bennük, és nyelvtani hibáktól hemzsegnek. Továbbá dátumként sokszor vasárnap lett megadva, ami arra utalhat, hogy utólagos „lepapírozás” történt - számol be a lap.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vizigót
2011. október 04. 10:29
Szegény Szofi, biztos őt is ártatlanul üldözi ez a szemétláda viktatúra. Fújj!
liberálzöld.
2011. október 04. 09:47
"Megindult a nyomozás Havas Szófia és Kárpáti Zsuzsanna MSZP-s egészségügyi szakpolitikusok megbízási szerződései kapcsán " Ha tényleg nyúlták a zsozsót, akkor helyes! És várom ugyanezt a hírt Meggyes Tamás névvel. Medig kell várnom?
Aromó
2011. október 04. 09:40
hajjaj, hamarosan Havas Ellenforradalmár Szófia is történelmi beszédet fog mondani :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!