Giró-Szász lesz az új kormányszóvivő

2011. szeptember 08. 09:00

Az ORFK egykori szóvivője, Garamvölgyi László a kormány rendőrségi és közbiztonsági ügyekért felelős kommunikációs vezetője lehet.

2011. szeptember 08. 09:00

Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) egykori szóvivője lehet a kormány rendőrségi és közbiztonsági ügyekért felelős kommunikációs vezetője - írja az Origo. Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz és a KDNP hajdúszoboszlói kihelyzett frakcióülésén hivatalosan is bejelentette, hogy a kormányszóvivői poszton a Századvég Gazdaságkutató tulajdonosa, Giró-Szász András váltja a nyár elején családi okokra hivatkozva szabadságot kérő Nagy Annát.



A lap értesülése szerint Czomba Sándor, a nemzetgazdasági tárca foglalkoztatásért felelős államtitkára a munkaügyekért felelős kommunikációs megbízott lesz. Az ülés résztvevői szerint az nem derült ki a kormányfő szavaiból, hogy Czomba és Garamvölgyi külön szóvivőként vagy csupán az egyes területek „arcaként” dolgoznak-e majd.


Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2011. szeptember 08. 11:13
A Giró lojalitásához kétség sem fér, egyébként meg teljesen mindegy ki hazudik ezen a poszton.
kispufi
2011. szeptember 08. 10:14
nem lenne baj, ha ténylegesen is ő vinné a szót, a miniszterelnöki szóvivő meg szépen visszahúzódna a háttérbe, épp elég lenne az is, ha napi szinten a dunakeszi kiniszi futsalhíreiben foglalkoznának vele, nem hogy még hallgatni is kelljen. maradjon csak mindenki ott, amihez ért.
Dr. Kotász
2011. szeptember 08. 10:08
Nincs könnyű helyzetben.Ifj Gaál Zoltán,Batíz András,Szollár Domonkos,Budai Bernadett,igen magasra tették a mércét. Az elmúlt szocialista vészkorszakban e poszton egyedül szegény Daróczi Dávid volt képes maradandót alkotni.Bár ne tette volna
honphibu
2011. szeptember 08. 09:58
Kár érte, a jobboldal talán egyetlen olyan politológusa, akire érdemes volt odafigyelni. A szóvivő feladata nem az, hogy gondolkodjon, hanem az, hogy gondolkodás nélkül elmondja azt, amit elvárnak tőle. Sajnálom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!