Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Toroczkai agyonlőné Gyurcsányt

2011. augusztus 10. 13:03

A Magyar Sziget egyik beszélgetésén jelentette ki Toroczkai László, vállalja, hogy sokszor mondta, agyonlőné a korábbi kormányfőt. A jobbikos önkormányzati képviselő szerint a Magyar Sziget résztvevői közül is szinte mindenki tett már ilyen kijelentést.

2011. augusztus 10. 13:03

A Magyar Sziget szombati Sajtóklubjában Toroczkai László jobbikos megyei önkormányzati képviselő, Pörzse Sándor és Z. Kárpát Dániel jobbikos országgyűlési képviselők elemezték az aktuális politikai helyzetet. Szóba került a norvégiai merénylet is. Ennek kapcsán Toroczkai megjegyezte, szerinte a tragédiáért a norvég politikai elit a felelős, és bár elítéli a történteket, nem visz virágot az áldozatok sírjára, még ha ez antihumánusan hangzik is.

Vajon itt, a Magyar Szigeten hányszor hallottuk egymás szájából, hogy agyonlőném Kalasnyikovval, mondjuk a Gyurcsányt. Ki nem mondta legalább egyszer? Kinek a száját nem hagyta el ilyesmi, hogy agyonlőném ezt a rohadt Gyurcsányt, vagy mostanában Orbán Viktort? Szinte mindenki mondta, valljuk be őszintén. És most a The Sun, meg a Népszabadság, meg nem tudom, hogy kiknek a munkatársai, akik itt lapulnak közöttünk és rögzítik, nekik is mondom, nyugodtan adják le, vállalom: én is nagyon sokszor mondtam, hogy agyonlőném Gyurcsány Ferencet” - fogalmazott Toroczkai.

Még nagyobb szívességet tettünk volna a magyarságnak, ha tizenéves korában, a KISZ-táborban lőttük volna agyon” a korábbi miniszterelnököt - mondta Toroczkai.

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2011. augusztus 11. 21:38
Hat en is javasolom, minden hasznalonak, hogy ne talalkozzon velem, mert me fog lepodni, nagyon.
Trükkök Százai...
2011. augusztus 11. 17:06
Ellopod a nemzet lelkiismeretét. Tolvaj köcsög.
Krupp Skya
2011. augusztus 11. 07:23
Agyon lőni? Hülyék vagytok? Aztán megint megerősödne az MSZP és csinálnának újabb 22.000 milliárdos kárt. Gyurcsány így jó ahogy van egy egész MSZP-t tart mattban, pedig milyen fényesek voltak.
ciseaux
2011. augusztus 10. 23:57
Ha a mi kis demokratikus paradicsomunk működne, a Böszmét lemondatta volna a parlament, vagy az elnők, vagy a saját feltételezett civilizáltsága, perbe fogta volna az ügyészség, mert hivatali kötelessége lenne....és senkinek nem kellene lelőnie senkit. Csak hát, nincs az a "demokratikus jogállami eszköz", amivel pl. ezt a böszmét sikerülne felelősségre vonni, egyebek közt a most 2/3-os volt ellenzék jóvoltából. Mellesleg a teljes MSZP-SZDSZ képviselő gárda, mely végigcsinálta a D-209-Jóléti Rendszerváltástóll a Libás-Wallis-bambiig azt a nyolc évet, mind megérdemelné a magáét....méltóztattunk volna forradalmat csinálni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!