LMP: Megbukott az elszámoltatás

2011. augusztus 02. 18:58

Az ökopárt frakcióvezetője szerint kudarcot vallott a kormánypártok elszámoltatási politikája, a Fidesz valójában az MSZP politikáját folytatja.

2011. augusztus 02. 18:58

 Egyévnyi kormányzás után a közvélemény nem ismer részleteket a négyes metró beruházásáról, a Margit-híd felújításakor eltűnt összegekről, illetve a tévészékház 2006-os ostromáról - jelentette ki kedden Schiffer András.

A politikus Vágó Gáborral tartott közösen sajtótájékoztatót, melyen a következőképp értékelte a helyzetet: a Fidesz „ezt a látványos kudarcát próbálja leplezni azzal az egészen elképesztő hisztériakeltéssel, amit Szijjártó Péter a napokban folytatott”. A párt Schiffer szerint ott folytatja, ahol az MSZP abbahagyta.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. augusztus 03. 10:49
Bocs, ebbe a percben került fel a cikk a címlapra. Ezzel együtt tartom a véleményemet.
liberálzöld.
2011. augusztus 03. 10:46
"LMP: Megbukott az elszámoltatás" Elszámoltatás? Ne nevettessetek már! Élvezzétek inkább a Rákosi időkre hajazó igazságszolgáltatást! http://www.heol.hu/heves/kozelet/nem-volt-buncselekmeny-balazs-jozsef-gyongyospatai-telefonhivasa-392605 "Nem volt bűncselekmény Balázs József gyöngyöspatai telefonhívása A július 25-ei keltezésű dokumentum kedden került nyilvánosságra. A Központi Nyomozó Főügyészség azzal indokolta döntését, hogy nem egyértelmű: a Juhász Oszkár szerint Gyöngyöspatát megfenyegető fideszes Balázs József „milyen minőségében járt el” és „milyen konkrét támogatás” megvonását helyezte kilátásba. Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”."
Tikva
2011. augusztus 03. 10:41
Sajnos majdnem biztos vagyok benne,hogy az elszámoltatás nem lesz sikeres. Volt egy jó cikk a Mn-ben erről. Lényege kb.: "Felelősnek érzi magát az államdósságért? -nem- Akkor ki a felelős ön szerint?-nem tudom- Ön szerint akkor mindent jól csináltak? - igen.. Köszönöm a a válaszokat..menjünk enni ..ma mi a menü a parlamenti konyhán gyerekek?" Ez van barátaim...én így látom...
trust
2011. augusztus 03. 09:34
Hát azt tudom, hogy szdsz, de arra nem gondoltam, hogy újrahasznosított. Köszi a felvilágosítást, nélküled hülyén haltam volna meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!