Schmitték elírták a norvég király nevét

2011. július 29. 13:30

A köztársasági elnök által küldött részvétnyilvánító levélben V. Haroldnak írták V. Harald norvég király nevét.

2011. július 29. 13:30

Részvétnyilvánító levelet küldött a pénteki tragédia miatt Schmitt Pál a norvég királynak. A címzett nevét azonban elírták: V. Harald norvég király a levélben V. Haroldként szerepel.

A Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján azóta javították a helyesírási hibát. A hvg oldalán megtekinthető a korábbi változat.

Később a Köztársasági Elnöki Hivatal azt közölte, hogy a norvég királynak helyesen küldték el a levelet, és csak a magyar fordításba került gépelési hiba.

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
végsőharc
2011. július 31. 14:48
Javasolnám, különösen miután egy volt kommunista főmuftiról van szó, mielőtt kineveznek egy ilyen posztra, csináltassanak vele egy egyszerű tesztet. Mondjuk matematikából, magyar történelemből, magyar helyesírásból, egy idegen nyelvből, minimum alapfokon. Mert Pali bácsi, bár egy szimpatikus ember, de egy szellemi fogyatékos, aki az ország szégyene.
dönci4
2011. július 30. 22:21
Küldjenek már ennek a hülyének egy írástudó közmunkást!
benőke
2011. július 30. 10:34
Így jár minden olyan gépíró liba, aki megbízik az F7 billentyűben, meg a Microsoft-ban!:)
grün
2011. július 29. 22:58
Őfelesége Első Fülig Pál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!