Schiffer: Veszélyben a kormány hitele

2011. július 27. 11:46

Schiffer András szerint a kormány hitele múlik azon, hogy tisztázzák-e a Balázs József és Juhász Oszkár telefonbeszélgetése nyomán kipattant ügyet.

2011. július 27. 11:46

Schiffer András, az LMP frakcióvezetője az Atv Egyenes Beszéd című műsorában leszögezte: a hevesi forráselosztási ügy kapcsán a a kormány hitele forog kockán, emiatt a Fidesz érdeke is az ügy tisztázása. A politikus egyébként felkereste Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztost, hogy vizsgálja meg, milyen szerepet játszott Balázs József a közpénzek elosztása kapcsán.

A frakcióvezető beszélt a kémügyről is: Schiffer András nyugtalanítónak tartja, hogy szigorúan titkos levelekkel idézik be tanúként a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökét. A politikus - a Szilvásy-ügy részleteinek ismerete nélkül - a legkisebb mértékű titkosítást tartja indokoltnak.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2011. július 28. 09:00
Azt a HITEL-t még az előző kormány vette fel, ez a kormány csak megörökölte. De nem kell félnetek, nincs veszélyben! Ez a kormány és az ország lakóssága törleszteni fogja.
fofo
2011. július 28. 08:46
Nekem eszembe se jutna, hogy felvételt készítsek egy telefon beszélgetésről. Ha valaki ezt teszi, azt nyilván valamilyen aljas szándékkal teszi. Előtte provokálja az illetőt, felkészül a hangfelvételre, aztán összevágja, a kompromitáló részt kivágja a környezetéből, és azt hozza nyilvánosságra. Példa: A kampány során te azt hangoztattad, hogy ... HA A JOBBIK NYER ÉN ELINTÉZEM? HOGY NEM KAPTOK TÁMOGATÁST! A lejáratáshoz elég a mondat első részét levágni, és a nagybetűs részt közölni a nyilvánossággal. Ugye milyen egyszerű, csak elég aljasnak kell lenni, és ezzel még azt is el lehet érni, hogy több támogatást kapjon, mint amennyi valójában járna. Állítólag egy bűnügy kapcsán az engedély nélkül készített lehallgatásokat nem lehet felhasználni a vád során. Hogy is van ez akkor? A konkrét esetről leadott hangfelvételből egyébként egyértelműen kiderül, hogy az ominózus mondat előtt más is elhangzott, valamire válaszolt a képviselő. Ezt azonban levágták. Miért?
Öreg
2011. július 27. 21:15
Schiffer a kormány hitelességét félti ! Neki volt ilyen egyáltalán ? A patai evakuálás hiteles történet volt? És a megpattant amerikánus hiteles személy volt, vagy csak pénzt hozott? Nem csak álruha ez az egész és belül ott ficánkol a szadesz?
Mardel
2011. július 27. 15:29
Bandi, ha te mondod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!