Ősszel eldől, hol lesz az OPNI utódja

2011. július 05. 08:32

A szakma vezetői állítólag ősszel döntenek arról, hogy a Szent István-Szent László Kórház, vagy a Nyírő Gyula Kórház adjon helyet a lipótmezei OPNI utódjának.

2011. július 05. 08:32

Ősszel dőlhet el, hol fog helyet kapni az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet (OPAI), mely betöltheti az egykori lipótmezői ideg- és elmegyógyászati intézet (OPNI) szerepét - írja a Magyar Hírlap. A szakma vezetői nyáron járják be a helyszíneket, majd a Szent István-Szent László Kórház, illetve a Nyírő Gyula Kórház közül választhatnak.

A lipótmezői épületegyüttes további sorsa egyelőre nem ismert. A Magyar Hírlap szerint az is kérdés, hogy milyen tartalommal töltik majd fel a büntetésvégrehajtással tervezett együttműködést, hiszen a bűnelkövető pszichiátriai betegek beszámíthatóságát szakemberek vizsgálják. A Kozma utcai speciális bv-intézet elavult, újra van szükség - szögezte le a lap.

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göbbels
2011. július 05. 22:30
Együttműködés a büntetésvégrehajtással?? Az ellenzéket a dilibe? Ez sztálini módszer!!! Vagy minden ember hülye, ha itthon marad?
Learten
2011. július 05. 22:15
"A szakma vezetői nyáron járják be a helyszíneket, majd a Szent István-Szent László Kórház, illetve a Nyírő Gyula Kórház közül választhatnak." Mit járnak be, ha már ismert az összes választható épület? Vagy a szakma vezetői még ilyen szintű intézményeket sem ismerik? :| Úgy egyébként az OPNI régi épülete miért nem megfelelő? Állami tulajdon, "pár" évig működött egy intézmény ott ha jól emlékszem hasonló tevékenységgel volt megbízva.
rogananti
2011. július 05. 11:23
Miért a sportkorház épületéé Alkotás úton ismert? Ott áll 10 éve. tolvaj mocskok.
rogananti
2011. július 05. 11:23
Miért a sportkorház épületéé Alkotás úton ismert. Ott áll 10 éve. tolvaj mocskok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!