Nem lőttek a putnoki romák házára

2011. július 22. 15:32

Szakértői vélemény szerint a kapun talált sérülések nem fegyvertől származnak.

2011. július 22. 15:32

A rendőrség közlése szerint nem lőttek a putnoki romák házára. A szakértői vizsgálat ugyanis megállapította, hogy a ház kapuján talált nyomok nem lőfegyverből származnak.

Szerda este tett bejelentést egy putnoki férfi a helyi rendőrőrsön. Közlése szerint számára beazonosíthatatlan irányból két dörrenést hallott, illetve két apró lyukat talált a kerítésének a pozdorjából készült kapuján.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2011. július 23. 10:31
Hír: X. Y. felnégyelte mind a két szomszédját és azok rokonait is. Hír, másnap: X. Y. nem négyelte fel a két szomszédját és azok rokonait, de megtehette volna, mer az orrán két luk van (már mint X. Y.-nak). Hír, harmadik nap: X. Y.-t feloszlatták, mert a szomszédok és annak rokonai rettegnek a tömeggyilkosság hírébe keveredett "kétlukútól". Hír, negyedik nap: Mégis csak igaz a hír a négyelésről, mer a történteket maguk a felnégyeltek erősítették meg szerkesztőségünknek telefonon.
Back2theUK
2011. július 23. 05:50
Küszöbmajmok vs. CSI-Putnok : 0-1 (a mérkőzést erős ellenszél és feszült hangulat jellemezte)
gyula
2011. július 22. 21:18
Azért messze vagyunk még Európától . Máshol 3 méter magas falat épitenek köréjük , hogy óvják , védjék őket ..... http://www.youtube.com/watch?v=mqEsWBoSeAU&feature=player_embedded#at=18 Azt talán mondanom sem kell , hogy a tv tányér mindenhol fent van ....
picur3ka
2011. július 22. 20:43
Megint lonek, kopogtatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!