„Nem ingyen sörre alapozzuk a jövőt”

2011. július 04. 14:03

A miniszterelnök szerint Magyarország felébredt a munka nélkül szerezhető jólét kecsegtető illúziójából, munkára szeretné alapozni jövőjét.

2011. július 04. 14:03

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben leszögezte: a szociális konzultáció legfőbb tanulsága az, hogy az emberek nem „ingyen sörre”, potyázásra, hanem munkára szeretnék építeni jövőjüket. Összesen 1 millió 140 ezer kérdőív érkezett vissza.

A kormányfő szerint a magyarok hosszú kábulatból, a munka nélkül megszerezhető jólét hamis, ám kecsegtető illúziójából ébredtek fel. A kábulat a miniszterelnök szerint a teljes összeomlás rémálmába torkollt. Ebbe Orbán Viktor szerint az egész nyugati világ beleremegett.

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2011. július 04. 15:23
"Te jól át vagy baszva cimbi, majd rádöbbensz." buckakobak! A 21 évig tartó országrombolás azt bizonyítja, hogy nem én, hanem te lettél csúnyán átbaszva. De, ne keseredj el, hajra 1/5!
Omega2010
2011. július 04. 15:15
folyt: Én azt mondanám, a teremben maga a szolgalelkűség ült ezerötszáz példányban, ezerötszáz szervilis cseléd lelkendezett a Vezérért, aki mint kiöregedett vidéki primadonna a jutalomjátékán, buzgón ünnepeltette magát. Még egy székre is felmászott, nehogy már valaki lemaradjon a történelmi látványról, az erőlködés kétlábon járó megtestesüléséről. Aztán voltak beszédek is, volt benyalás manduláig, meg volt örvendezés – de fincsi is hatalomban lenni – és nem maradt el a performance gondosan megtervezett csúcspontja sem: A Vezér szólott az ő alattvalóihoz. Miután ez nem állami rendezvény volt, ahol udvariasabban lehet csak baromságokat hirdetni, itt lazábbra vehette a figurát és elmondta az alcsuti öltöző tornacipőszagban érlelt, alkalomhoz illő poénjainak teljes listáját, nem is hatástalanul. Becsületben megőszült egyetemi tanárok heherésztek a tizenkét évesek körében szokásos szlengen, az Unió baloldali izgágáinak kiosztott kokikon, sallereken, ahelyett, hogy valaki feltette volna a kérdést – De Főnök, jó az nekünk, ha egész Európa a mi fenekünket rugdalja?
Omega2010
2011. július 04. 15:12
KICSI VAGYOK, SZÉKRE ÁLLOK De nagyon tetszett! Kongresszust tartott a Fidesz, melyen részt vett a Fidesz és 1500 küldött,.. Fideszt ismét a párt elnökévé választották, a legszebb Rákosi-időket idéző szavazattöbbséggel. Nagy káderínség lehet arrafelé, minden posztra csak egy jelöltet állítottak, így aztán a választások nem hoztak valami túl sok meglepetést, mindenki, akit a Vezér arra érdemesnek tartott megkapta a maga cubákját Orbán asztaláról - nem kellett marakodniuk az asztal alatt.
kukagyerek
2011. július 04. 15:00
Buckakobak! Kire szavaztál 1990ben öregcsont! Csak nem, akkor is a fineszre? Be is kerültek a parlamentbe, pedig csak 14en vótak összesen a libsi pártjukban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!