A Demokratikus Koalíció nyertesnek tekinti magát

2011. július 01. 16:39

Gyurcsány Ferenc platformja szerint sikeres volt a szocialisták pártszavazása, annak eredményességét valótlan adatokra hivatkozva tagadja meg a pártvezetés.

2011. július 01. 16:39

 Az MSZP Demokratikus Koalíció platformjának pénteki közleménye leszögezi: „Az MSZP pártszavazásán a megjelentek mintegy nyolcvan százaléka, 9200 ember voksolt arra, hogy gyökeres változást akarnak a Magyar Szocialista Pártban”. A hivatalos eredményt a párt szombati választmányi ülésén teszik közzé.

Szerintük a pártszavazás sikeres és eredményes volt, hiszen a 9200 a párt aktív tagjainak túlnyomó többségét jelenti. A pártvezetés „nyilvánvalóan valótlan taglétszámra hivatkozva adminisztratív úton próbálja megakadályozni a pártszavazás érvényességét és eredményességét” - érvel a Gyurcsány Ferenc által vezetett platform. A közlemény állítja: az Állami Számvevőszék tagdíjfizetési adatai alapján a pártnak maximum 19000 tagja lehet.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csenge
2011. július 03. 19:38
Én is nyertesnek magam, bár ráfáztam.
peninsulavaldes
2011. július 03. 10:45
Jaj Feri, jaj! Egyre nehezebben értem a taktikádat Fletó! Egyre nehezebben.. milyen sikerről is van szó? Mert én nem látok sikert. Vagyis látok, hisz most vered szét a pártodat.. vagy ez már nem is a te pártod?
Csomorkany
2011. július 02. 19:09
A játékelméletben ez a gyáva nyúl játék: pl. két autó száguld szemben egymással, és az a vesztes (a gyáva nyúl), aki először fékez. Mármost ugye, ha egyikük sem fékez... Szóval csak hajrá!
Honfi-fi
2011. július 02. 14:05
Én hazudsz! De nem, mert te hazudok! Én hazudsz! De nem, mert te hazudok! Én hazudsz! De nem, mert te hazudok! Én hazudsz! De nem, mert te hazudok! Én hazudsz! De nem, mert te hazudok! Én hazudsz! De nem, mert te hazudok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!