Cigányokra lőttek Putnokon

2011. július 21. 09:45

Az index.hu csütörtökre virradó éjszaka azt írta, hogy lövések hatoltak át két, romák lakta ház közös udvarának a kapuján szerda este Putnokon; a támadásnak nincs sebesültje. A rendőrségi szóvivő éjszaka az MTI kérdésére arról számolt be, hogy az esetről nem sokkal szerda este fél nyolc előtt érkezett bejelentés.

2011. július 21. 09:45

Az index.hu csütörtökre virradó éjszaka azt írta, hogy lövések hatoltak át két, romák lakta ház közös udvarának a kapuján szerda este Putnokon; a támadásnak nincs sebesültje. Az ott lakó férfi azt mondta: hangos durranásra lettek figyelmesek, kiszaladtak az udvarra, pár másodperccel később jött a következő durranás, és hallották, ahogy a golyó elsüvít mellettük. 

A rendőrségi szóvivő éjszaka az MTI kérdésére arról számolt be, hogy az esetről nem sokkal szerda este fél nyolc előtt érkezett bejelentés. Az MTI helyszínről származó információi szerint két rendőr kereste a helyszínen a lövedéket. A ház Putnok főterén található, a katolikus templom mellett, a 26-os számú főúttól 50 méterre. A templom miatt este ki van világítva a környék.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2011. július 22. 14:40
http://www.mno.hu/portal/798875 Szakértői vizsgálat: nem lőttek a putnoki cigányokra 2011. július 22. 14:02 MNO - WL Nem lőttek a putnoki romákra, a szakértői vizsgálat megállapítása szerint nem lőfegyverből származnak azok a nyomok, amelyeket a bejelentők házának a kapuján találtak – közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: szerda este tett bejelentést egy putnoki férfi a helyi rendőrőrsön, közlése szerint számára beazonosíthatatlan irányból két dörrenést hallott, illetve két apró lyukat talált a kerítésének a pozdorjából készült kapuján. A szakértői vélemény alapján kijelenthető, hogy a kapun lévő két sérülést nem lőfegyverből kilőtt lövedékek okozhatták – szögezte le a szóvivő.
Krupp Skya
2011. július 21. 22:23
Heller Ágnes már útban van az Eu plenáris ülésére. Már írja a beszédét a repülőn : Most lenni sát kettu, most lenni sát tú, sát lenni magyarszkij sát lenni no policáj sát lenni.
HSL
2011. július 21. 21:45
ugye mondtam, hogy megint jön a gárdafantom... pedig csak babkonzervet ettem
realista
2011. július 21. 21:20
Már a cikk címe is elég ahhoz, hogy a világ összes liberálisa megint felhördüljön - hogy lám megint a rasszista magyarok! Az már nem érdekel senkit, hogy valószínűleg nem igaz az egész, csak "belekeveredtünk egy kabátlopási ügybe". Megjegyzem, alighanem ez is a cél. Megint el kell terelni a figyelmet bizonyos dolgokról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!