Átalakul a Hírszerző

2011. július 18. 10:45

Hírportálból véleményportál lesz, Gavra Gábor után Kiss Ádám lesz a főszerkesztő.

2011. július 18. 10:45

„2005-ben, amikor a Hírszerzőt Elek János alapító főszerkesztő, illetve a Capital Group tulajdonosai megalapították, nem titkolt céljuk volt, hogy a parlamentáris demokrácia, a szabadversenyes piacgazdaság, az egyéni felelősség, az öngondoskodás, általában: a szabad, felnőtten gondolkodó egyén szabadságát és felelősségét hirdető lapot indítsanak útjára” - írja Gavra Gábor főszerkesztői búcsúüzenetében.

A mostantól a hvg.hu főszerkesztőjeként dolgozó Gavra Gábor helyét Kiss Ádám veszi át. „Tényfeltáró cikkek és helyszíni riportok helyett ezentúl a véleményeké lesz a főszerep, az eddiginél változatosabb formában, több lehetőséget adva azoknak az olvasóknak is, akik anyázás helyett érdemben reagálnának a nálunk megjelenő írásokra” - írja az új főszerkesztő beköszöntőjében.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2011. július 18. 22:08
" ... véleményportál lesz" lesz? akkor mi volt eddig?
atila68
2011. július 18. 18:24
A hírszerző mégis mire számít? Elhódítja a kapcsolat.hu törzsközönségét?
vizipipa
2011. július 18. 18:18
Nagyon úgy néz ki ellen Mandinert akarnak. Szerintem hibásan mérték fel a terepet. A mandiner.hu-nak nem csak a mandiner.blog.hu készítette elő a terepet, hanem a jobbklikk, a konzervatórium és olyan blogok is, mint a kettősmérce vagy a vastagbőr (jó néhány egyéb mellett) vagyis a blogoszféra vitán felüli legjobbjai (lásd a több éves melyik a legjobb blog szavazásokat). No meg persze Gyurcsány, maszop, szadesz. Akkor most az egyenlítő tv-ről meg a piroslapokról oda küldik a bérkommandót ujjongani? Piros bögre lesz? Rózsa Misi is üdvözöl majd?
korona
2011. július 18. 14:18
Nos, belenéztem a Hírszerzőbe, de semmi változást nem tapasztaltam. Hozzászólás továbbra sincs. A "preambulumban" ez a Kiss hangsúlyozza, hogy liberálisok fognak lenni. Mi akkor ebben az új? Nem történt semmi. Egyszer voltam a NOL hozzászólója is, de kitiltottak, azóta sem tudok visszaíratkozni, de nem is baj, megvagyok nélküle, sőt én tiltom le a Hírkeresőben is. Aki nem mer szembeállni a nekivágott véleménnyel, az el lesz felejtve, mert értéktelen. Hóhóhóóóóóó, de messz van ama bizonyos Hírszerző egy MANDÍNERTŐL !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!