Zuschlag-ügy: Pénzbüntetést kapott egy vádlott

2011. június 30. 14:22

Százezer forintos pénzbüntetést róttak ki a Zuschlag-ügy tizenegyedrendű vádlottjával szemben. Földes Gábor egymillió forintnyi fiktív számlát állított ki 2006-ban.

2011. június 30. 14:22

Százezer forintos pénzbüntetést szabott ki a Szegedi Ítélőtábla a Zuschlag-ügy tizenegyedrendű vádlottjával szemben. Földes Gábor egymillió forintnyi fiktív számlát állított ki a  Szövetség a Modern Magyarországért és az Y-Generáció Egyesület tevékenységéhez kapcsolódóan. A férfit bűnpártolás és magánokirat-hamisítás miatt ítélték el.

A vádlott ügyét azért különítették el a Zuschlag János és társai ellen indított büntetőügy januári fellebbviteli tárgyalásán, mivel felmerült hogy Földes beszámítási képessége korlátozott. A szakértő szerint 2006-ban ez nem állt fenn, így a férfi felelősségre vonható tetteiért.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Learten
2011. július 02. 06:56
1 millió - 100 E Ft büntetés hmmm Azért ez már a pofátlanság fogalmát keményen túlszárnyalja. Ha a kisboltos 10 deka párizsiról nem ad blokkot mennyi is a büntetési tétel? 200 vagy 300 E Ft? Ezek után nem is értem miért kellene a bíróságot tisztelni, vagy a hozzáértésüket tényként elfogadni. Na de nem is írok többet még feljelentenek. Inkább megyek számlatömböt szerezni...
Öreg
2011. június 30. 16:47
Tisztelt Bíróság, van még lejjebb ?
Petrov
2011. június 30. 15:36
pofám leszakad komolyan mondom ez aztán kurvaország a javából, a mocskos kurva anyját a tisztelt bíróságnak és most megyek fiktív számlákat gyártani ezer milliárd forint értékben, amivel elcsalok kétszázmilliárdnyi áfát, amiből majd öt év múlva a jogerős bírósági ítélet alapján befizetek százmilliárdot, a maradékból meg röhögök a bőgatyás parasztokon ja a bíróknak is le kell adni pár százalékot, dehát az már igazán bagatel ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!