Török: A pártszavazást a Fidesz-Jobbik támogatja

2011. június 27. 09:26

Török Zsolt, az MSZP szóvivője „néhány unatkozó ember pótcselekvésének” nevezte a Demokratikus Koalíció által kezdeményezett pártszavazást a Facebookon.

2011. június 27. 09:26

Török Zsolt MSZP-szóvivő a Facebookon a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció által kezdeményezett pártszavazást „néhány unatkozó ember pótcselekvésének”, a pártszavazással törődőket pedig „lükéknek” és „majmoknak” minősítette. A szóvivő szerint a pártszavazás támogatói „kollaborálnak a Fidesz-Jobbikkal”, szerinte a „pártszavazásosdit szorgalmazókat a Fidesz-Jobbik fizeti”. Török azt írja, a pártszavazás támogatói azt üzenik az éhezőknek, hogy „éhezzetek tovább, mi addig pártszavazunk, nem foglalkozunk veletek”. A pártszavazás kezdeményezőit és támogatóit „unatkozó gazdagoknak” nevezi, majd kijelenti, hogy „milliók szenvednek Orbán és a Demokratikus Koalíció miatt”. A szocialista szóvivő szerint a Demokratikus Koalíció „éhező, munkanélküli embereket árul el”.

Török egyik bejegyzésében azt írta a Demokratikus Koalíció támogatóinak: „inkább ártotok az MSZP-nek és az ország népének is, csak érvényesüljön a taktika: minél rosszabb a pártnak, annál jobb az MSZP ellenségeinek. Hajrá!”

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2011. június 27. 15:14
Hát, a "pénzeli" talán költői túlzás, az emberben fölmerül a rágalmazás, meg ilyen szavak, node hagyjuk, mert túlárad az öröm. FIDESZ-szavazóként lelkesen drukkolok a pártszavazásnak is, meg annak is, hogy a Zsóti minél keményebben utastsa vissza! Hajrá!
hátakkor
2011. június 27. 13:17
Fletó kész válasza miért teljes csőd a pártszavazása - az MSzP vezetőség elszabotálta.. egyszerűbb volt pár megyei elnököt megvenni 7 éve
hátakkor
2011. június 27. 13:14
Nyakó Pista azért még ennél is viccesebb volt..
Kernel
2011. június 27. 13:13
Feri válasza: Én akkor szavazok, ha úgy van, és általában úgy van, lent megtalálsz a pártban. Nekem bejön ez a szitu, a sok buta sztori rólad... Értelmi szint :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!