Szijjártó: Óriási siker a szociális konzultáció

2011. június 15. 15:22

A miniszterelnök szóvivője szerint több mint egymillió kérdőívet küldtek vissza a szociális konzultáció során. Szijjártó Péter szerint az emberek hitet tettek a konzultáción alapuló kormányzás mellett.

2011. június 15. 15:22

Óriási sikerrel végződött a szociális konzultáció Szijjártó Péter szerint, mivel szerdáig 1 millió 65 ezer kérdőívet küldtek vissza az emberek. A szóvivő szerint a visszaérkezett kérdőívek száma azt jelenti, az emberek hitet tettek amellett, hogy a konzultációkon alapuló kormányzás sikeres lehet, míg az emberek feje felett való kormányzás - ahogy azt az előző kabinetek tették az elmúlt nyolc évben - kudarcokhoz vezet.

Szijjártó mondta: az emberek mindennapi életét leginkább befolyásoló sarkalatos törvények megalkotásánál a szociális konzultáció eredménye nagyon fontos iránytűként fog szolgálni, mint az az alkotmányozás esetében is történt. A szociális konzultáció eredményét a tervek szerint június 30-ig hozzák nyilvánosságra.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. június 16. 11:17
"Szijjártó: Óriási siker a szociális konzultáció" Az biztos! És az eredménye is a kormányt igazolja! Mintha nem is a kormányszervek dolgoznák fel a kérdésekre adott válaszokat! Amelyek között nem is volt lehetőség olyan választ adni, amely ne kedvezne a kormánynak. Ez valóban nagy siler Petyka fiam!
HSL
2011. június 15. 21:54
A siker az egy óriási dolog: http://www.youtube.com/watch?v=y_aYmNQbysI
küllő
2011. június 15. 19:04
MÁr megint hazudsz zselésfejű talpnyaló???!!!
Csigorin
2011. június 15. 18:44
egyvalamin meglepodtem, pozitiv ertelemben. alig valamivel tobben kuldtek vissza mint az alkotmanyosat, annak ellenere hogy ezen volt nev cim vonalkod. Ez azt jelenti hogy aki nem kuldte vissza az annak tudataban nem kuldte vissza hogy odafent tudni fogjak rola hogy nem szimpatizal a hatalommal. Megse gondolja ugy hogy ebbol baja szarmazhat. Tehat akkor az orszag 90%a tovabbra is ugy erzi hogy nincs kerem itt diktatura, hiaba rettegi magat agyon a ballib oldal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!