Összeverte a Véderő vezetője a jobbikos jelöltet

2011. június 13. 13:54

Megverte a Jobbik gyöngyöspatai polgármesterjelöltjét Eszes Tamás, aki a Véderő húsvéti kiképzőtáborát szervezte - írja a Barikád. Eszes később a kiérkező rendőröket is megtámadta, jelenleg egy társával őrizetben van.

2011. június 13. 13:54
Megütötte, hasba rúgta és fojtogatta Juhász Oszkárt Eszes Tamás – írja a Barikád a Jobbik gyöngyöspatai polgármesterjelöltjének beszámolója nyomán.
 
A Véderő húsvéti kiképzőtáborát szervező Eszes, aki maga is indul a választáson, megbeszélésre hívta a Juhászt a helyi benzinkúthoz. Mikor a jobbikos jelölt szóvá tette az ellene folyó lejárató rágalomhadjáratot, Eszes nyomdafestéket nem tűrő szavakkal reagált, majd rátámadt: megütötte, hasba rúgta, és fojtogatta Juhász Oszkárt, majd végezetül meg is fenyegette, mondván: ezt a találkozást még túlélte, de a következőt nem fogja - írja a portál.
 
Juhász sérüléseiről látleletet vettek fel, egyik munkatársa pedig néhány órával később telefonon beszélt Eszessel, aki őt is megfenyegette. Eszes Tamást és egyik társát, aki vele együtt a kiérkező rendőrökre támadt, őrizetbe vették, jelenleg is fogdában van.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
maxval
2011. június 14. 12:51
Végre egy jó hír! A nyilasmagyarok verik egymást.
Talon Karrde
2011. június 14. 11:37
hángri "hángérien" idiocc in eksön!
Julio Salazar
2011. június 14. 08:48
Ez az Eszes nem az az eszes ! Ez egyszerűen csak egy barom.
HSL
2011. június 14. 06:31
Veri a Jobbikot Gyépatán a bodzaszamuráj, veri már a bakancshuszár is. A hősies elbukások sorozata nem éppen a hiteles rendteremtő szerepét erősíti így a választások előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!