Tarlós ironikusan reagált Pesti Imre terveire

2011. május 27. 14:42

A főpolgármester szerint a Sétapálca Bejárató Kisszövetkezet tagjainak is van annyi köze a közlekedéshez, mint egy belgyógyásznak. Tarlós István ezzel Pesti Imre budapesti kormánymegbízott azon elképzelésére reagált, miszerint átvennék a közlekedést a fővárosi önkormányzattól.

2011. május 27. 14:42

Hetente bejelentkezik valaki valamilyen fővárosi feladatért - közölte Tarlós István. A főpolgármester Pesti Imre koncepciójára reagálva ironikusan azt mondta: „a budapesti közlekedési problémákat, inkluzíve metróprobléma a legeredetibb módon egy belgyógyász (ez Pesti Imre végzettsége) tudná megoldani”. Úgy fogalmazott: „nyugodtan vigye a kormányzati hivatal a BKV-t adósságostól, metróstól, csak az lesz a probléma, hogy nemrég mentek el a Városházáról a Sétapálca Bejárató Kisszövetkezet tagjai, akik azt mondták, nekik is van egy koncepciójuk, mert nekik is van annyi közük a közlekedéshez, mint egy belgyógyásznak”. Hangsúlyozta: nagyjából ez a véleménye erről a koncepcióról.

Pesti Imre kormánymegbízott péntek azt mondta a főváros kormányhivatala is szerepet kaphat az új budapesti önkormányzati-közigazgatási rendszerben. Elképzeléseik szerint lesznek olyan önkormányzati hatáskörébe tartozó feladatok, amelyek a kormányhivatalhoz kerülnek, ilyen például a közlekedés.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyula
2011. május 27. 18:06
tarlós úr kicsit ideges lett , hogy valaki bele akar köpni a levesébe ...jó kis zsiros üzlet lehet a budapesti tömegközlekedés .....áttekinthetetlenül , igazolások , számlák és teljesitésigazolások nélkül nyeli a milliárdokat ..... erre jön valaki aki beleszól .....szörnyű , nem ? előző garnitura is bántatlanul kerül ki a harcokból , minden rendben van , és volt eddig is ...lassan diszpolgárok lesznek ... eszem megáll
Machiavelli
2011. május 27. 16:08
Mekkora egy seggfej lett a Tarlós, tök ugyanannyira arrogáns, mint némelyik Fideszes politikus. Ekkora nyilvános parasztságot egy jó politikus nem engedhet meg magának!
drieno
2011. május 27. 15:44
örülök, hogy tarlós elvtárs jól szórakozik, de eddig ezen kívül sok mindent még nem csinált, csak a szart keverte alstom ügyben is, a bkv meg nem úgy néz ki, mintha a megoldás irányba haladna... a kocsik kivonásával pedig megintcsak felvetődik a közlekedésbiztonság kérdése: mit csinál a hatóság, minek van, ha a főpolgármester dönti el, hogy kivonja-e a kocsikat a forgalomból vagy nem? mi a fene folyik itt?
bookmark
2011. május 27. 15:21
Nagyon jo ez a setapalcas megkozelites.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!