Áder felel a választójogi reformért

2011. május 09. 18:07

Áder Jánost és Kövér Lászlót kérte fel Orbán Viktor a választójogi reform megalkotásának koordinálására.

2011. május 09. 18:07

A Fidesz hétfői frakcióülésén jelentették be, hogy Orbán Viktor miniszterelnök felkérte Áder Jánost a választójogi reform megalkotásának koordinálására. Egészen pontosan a munkát Kövér László és a fideszes EP-képviselő megosztva, közösen végzik majd.

Áder az MTI-nek nyilatkozva elmondta: mivel az új alaptörvénybe nem került be a parlament létszámának 200 főben történő meghatározása, és az Alkotmánybíróság megsemmisítette a választókerületi határokra vonatkozó passzust, muszáj az új választójogi jogszabályoknak a jövő év elején életbe lépniük. Vagyis a választójogi reformot az év végéig el kell fogadnia a Parlamentnek.
 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o9o
2011. május 09. 20:21
soha többé mszp, soha többé fidesz!
küllő
2011. május 09. 20:15
A tákolmányt ráterhelte melegszájerre ezt meg erre az idiótára. Az alcsúti semmihez se adja a nevét??? Gyáva féreg.
Aldo Raine hadnagy
2011. május 09. 19:26
Na,egy újabb s*ggfejet hoznak a nyakunkra.Pedig jó helye volt ott kint,ott kevésbé volt ártalmas.Elmotyogott valamit a bajusza alatt,zseniális idegennyelvtudásával,aztán nem sok vizet zavart.Most meg megint egy örökös munkakerülő kezébe adnak lényeges dolgokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!