Szűcs Erikát is meghallgatták a moszkvai ingatlanügyben

2011. április 15. 14:57

A volt szociális és munkaügyi minisztert a 2008-as dobogókői kormányülésről faggatták. Szűcs azt állítja, nem emlékszik, hogy az ingatlaneladás szóba került volna a megbeszélésen.

2011. április 15. 14:57

Tanúként hallgatták meg a moszkvai kereskedelmi központ eladása ügyében Szűcs Erikát - számol be a Hír TV. A volt szociális és munkaügyi miniszter állítása szerint nem emlékszik, hogy szóba került volna az ingatlanértékesítés a dobogókői kabinetülésen.

Szűcs a Hír TV-nek azt mondta, Dobogókőn a szociális rendszer átalakítására vonatkozó javaslatait kellett megtennie, arra koncentrált. Bár a kormányülésre emlékszik, arra nem, hogy az ingatlanértékesítésről volt-e szó. Állítása szerint később sem tudott az eladásról, mert a minisztereket erről nem értesítették.

A 2008-as dobogókői kormányülésen döntöttek a moszkvai kereskedelmi központ eladásának utólagos lepapírozásáról.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benőke
2011. április 17. 14:36
Olyan részegre itta magát, hogy semmire sem emlékszik!
red label
2011. április 16. 15:27
Pogácsás Erika is amnéziában szenved? Vagy elgurult a gyógyszere?
Honfi-fi
2011. április 15. 17:16
Szűcs Erikát, nem meghallgatni kell, hanem a szépségét hasznosítani a bányaiparban. Lemegy a tárnába, elég, ha huhog 2tőt és a szén felrohan ijedtében, magától.
Csubakka
2011. április 15. 16:14
A kormányülésről csak arra emlékszik ez a nagyvalagú szoci vulva hogy elcsipegetett vagy 4 kiló pogácsát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!