Gaskó: A LIGA külön ünnepel

2011. április 26. 08:27

A Gaskó István által vezetett LIGA szakszervezetek nem vesznek részt a szakszervezetek közös városligeti majálisán, mivel nem akarnak az „előző kormány kiszolgálóival” ünnepelni.

2011. április 26. 08:27

Gaskó István, a LIGA szakszervezetek konföderációjának elnöke a szakszervezetek.hu-nak elmondta: az általa képviselt szervezet idén sem lesz ott a városligeti szakszervezeti majálison. A LIGA nem akar olyanokkal együtt ünnepelni, akik „az előző kormányzatot minden tekintetben kiszolgálták” - indokolta álláspontjukat a szakszervezeti vezető.

A miniszterelnök személyesen látogatta meg Gaskó Istvánt a múlt hét folyamán. A találkozó után kiadott közlemények mutatják: egyes kérdéseket eltérően ítél meg Orbán Viktor és Gaskó István. A szakszervezeti vezető szerint sz elmúlt egy év olyan törvényeket is hozott melyek „elég súlyosan érintették a munkavállalókat”.

Varga László, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma vezetője Gaskó István kijelentéseivel kapcsolatban leszögezte: Gaskó ezzel az akcióval is megpróbálja hitelteleníteni a többi szakszervezetet.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zázrivecz
2011. április 26. 18:26
"Szakszervezetek Együttműködési Fóruma" Már azt hittem, hogy "Egymillió Szakszervezet a Magyar Demokráciáért" néven futnak. Hiába na, tévedni emberi dolog.
kispufi
2011. április 26. 11:29
de bűbáj ez a vargalászló meg az ő hitelessége. vajon ifj. vargalászló volt mszp-képviselő meg vargazoltán szoci exminiszter neve mond-e neki valamit? anyatok.hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!